pająk Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 ZIS z drewnianymi drzwiami jest w kołobrzeskim muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Hm, miało być oczywiście GAZ a nie ZIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Na moje oko cena za ten egzemplarz nie jest zawyżona. Auto praktycznie kompletne, z papierami, piękny materiał do renowacji. Szczegółowo na ciężarówkach się nie znam, trzeba by zapytać o zdanie kogoś, kto dokładnie siedzi w temacie, bo pewnie wartość auta zależy od rocznika/wersji/itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Kol.Primer jak się ustosunkujesz do tego zdjęcia (podpisane: IM Panzer-Schule, Im Februar 44) i do twoich teorii na temat produkcji w tej wersji nadwozia od końca 1945 ? Przenieśli się w czasie? Bo jeśli w lutym niemiaszki robili sobie zdjęcia to zakładam ,że pojmali go już wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 11 Listopad 2012 Share Napisano 11 Listopad 2012 GAZ AA -wystawa w Moskwie w 2011r.Jakie postepy w pracy nad projektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 11 Listopad 2012 Share Napisano 11 Listopad 2012 Rozebrany jest na razie tył i przód, powoli przygotowywany do rozbiórki i piaskowania.Praca trwają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 11 Listopad 2012 Share Napisano 11 Listopad 2012 Znając twoje podejście do tych spraw jestem spokojny ;-)) Będzie wyglądał jak a fabryki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 18 Listopad 2012 Share Napisano 18 Listopad 2012 tylko pytanie czy takie autko trzeba robic na cukierek czy pozostawic w stanie takim jak jest (było zapewne)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 Takie auto to można sobie zostawić w takim stanie jakim zostało znalezione jak stawiasz je na wystawie i nie chcesz go używać. Był poczatkowo nawet pomysł by zrobić mechanikę a resztę zostawić tak jak jest, ale szybko upadł. Auto ma odzyskać dawny blask i tak będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 I tak będzie najlepiej!!!W końcu w kraju nie ma za wiele takich pojazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 no szkoda ze nie tylko mechanika ale co zrobic czasm inaczej sie nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Kiedyś natrafiłem na tego. Był na chodzie. Kiedy zajechałem po dwóch/trzech miesiącach-już był sprzedany. Podobno do W-wy.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 12 Styczeń 2013 Share Napisano 12 Styczeń 2013 rama już po piaskowaniu i delikatnych poprawkach blacharskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 12 Styczeń 2013 Share Napisano 12 Styczeń 2013 Kabinka również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 Prace idą do przodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 Tomek od czego to?Wisi na allezło,koleś nie bardzo wie,od jakiego pojazdu,tyle ,że ruskie.Raczej nic bardzo starego,ale zawsze warto się zorientować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 Nic ciekawego, przynajmniej dla mnie, i nic mi to nie mówi.Następny raz pisz na maila a nie tu bo offtop robimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.