Skocz do zawartości

porada

waza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
czas zaczac sie zastanowic nad nowa wykrywka
kilka mam typow-
sovering,x-705,mxt,tejon,cz-3d
tematy walkowane nieraz ale niewszystkie info znalazlem
o mxt-ku mowia ze na pogode czuly i jak wilgoc ,rosa to nieposzuka
o cezecie ze blisko slupow elektr. nieposzuka bo warjuje
a jak z tymi sprawi w pozostalych??
coraz bardziej zastanawiam sie nad tejonem
jak w nim z liniami wysokiego napiecia i rosa??
dodam ze sprzecik na drobnice ma byc
a te wszystkie tu wymienione maja dobra opinie
mialem juz gt i bylem zadowolony,posiadalem tereske 70
ale tereska jakos niezadowolila mnie zbytnio
z fisherow cz7a pro mialem tez nawet fajny
prosze o jakies porady posiadaczy tych sprzetow
Napisano
Tejon jest jednym z najmniej wrażliwych wykrywaczy na zakłócenia elektryczne na podstawie mojego użytkowania przez 5,5 roku. Na rosę nie reaguje.
Napisano
Od niedawna łażę z mxt pro nie zauważyłem,aby był wrażliwy na cokolwiek,łącznie z waleniem sondą po pniach i korzeniach drzew...
Napisano
Kolega wcześniej miał proxsy i zarzekał się że nie zmieni he.he. kup MXT jak ci nie podejdzie to sąsiad odkupi
PS.Co nudno w Szwajcarii
Napisano
Mam Proxę ale na dniach taże mam zamiar zamienić na lepszy model. W grę wchodzi Whites lub Minelab. Czy MXT jest pod każdym względem lepszy od Proximy?
Czy zakup X-705 byłby skokiem do przodu czy zatrzymaniem się na poziomie tylko nieco wwyższym jak Proxima?
Napisano
tosidlo tyle wolnego masz ze mozesz na skejpa zajzec
nudzic sie nie nudzi tutaj
caly czas arbajt -a tu wykrywki lepszej niema co brac
do szwajcarii zakupie jak przyjade kanarka
a do polski cos lepszego-szukam i niewiem co
duzo dobrego pisza o tejonie ,mxt,gt
trzeba sprobowac czegus nowego
tejona ani wajtsa zadnego jeszcze niemialem
Napisano
piwo2007, terra 305 jest duuużo lepsza od proximy.Zauważalnie lepsza od 305 jest 505, od której z kolei lepsza jest 705.
Waza, ja nie bardzo czaję- miałes x-70 ale Ci nie podpasowała i teraz w ramach poszukiwania czegoś nowego rozważasz x-705 (czyli w zasadzie x-70)?
Napisano
Też właśnie tego nie rozumiem za bardzo;-) W każdym razie Terra, MXT czy Sovereign - każdy ma swoje plusy i minusy, ale z każdego z nich bedziesz zadowolony. Oczywiście Tejon bije je w każdym calu bo to maszyna niepokalanie skuteczna i piekielnie niezawodna będąc jednocześnie wstrząsająco fantastyczną;-))

Pozdrawiam

VW
Napisano
Nie wiem czy masz dobry adres email a nie nie chcę też podawać publicznie, więc napisz proszę do mnie PW poprzez forum Thesaurus.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie