waza Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 witamczas zaczac sie zastanowic nad nowa wykrywkakilka mam typow-sovering,x-705,mxt,tejon,cz-3dtematy walkowane nieraz ale niewszystkie info znalazlemo mxt-ku mowia ze na pogode czuly i jak wilgoc ,rosa to nieposzukao cezecie ze blisko slupow elektr. nieposzuka bo warjujea jak z tymi sprawi w pozostalych??coraz bardziej zastanawiam sie nad tejonemjak w nim z liniami wysokiego napiecia i rosa??dodam ze sprzecik na drobnice ma byca te wszystkie tu wymienione maja dobra opiniemialem juz gt i bylem zadowolony,posiadalem tereske 70ale tereska jakos niezadowolila mnie zbytnioz fisherow cz7a pro mialem tez nawet fajnyprosze o jakies porady posiadaczy tych sprzetow
Raned Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Tejon jest jednym z najmniej wrażliwych wykrywaczy na zakłócenia elektryczne na podstawie mojego użytkowania przez 5,5 roku. Na rosę nie reaguje.
emes Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Od niedawna łażę z mxt pro nie zauważyłem,aby był wrażliwy na cokolwiek,łącznie z waleniem sondą po pniach i korzeniach drzew...
toska Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Kolega wcześniej miał proxsy i zarzekał się że nie zmieni he.he. kup MXT jak ci nie podejdzie to sąsiad odkupiPS.Co nudno w Szwajcarii
piowo2007 Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Mam Proxę ale na dniach taże mam zamiar zamienić na lepszy model. W grę wchodzi Whites lub Minelab. Czy MXT jest pod każdym względem lepszy od Proximy? Czy zakup X-705 byłby skokiem do przodu czy zatrzymaniem się na poziomie tylko nieco wwyższym jak Proxima?
waza Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 tosidlo tyle wolnego masz ze mozesz na skejpa zajzecnudzic sie nie nudzi tutajcaly czas arbajt -a tu wykrywki lepszej niema co bracdo szwajcarii zakupie jak przyjade kanarkaa do polski cos lepszego-szukam i niewiem coduzo dobrego pisza o tejonie ,mxt,gttrzeba sprobowac czegus nowegotejona ani wajtsa zadnego jeszcze niemialem
sza.man Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 piwo2007, terra 305 jest duuużo lepsza od proximy.Zauważalnie lepsza od 305 jest 505, od której z kolei lepsza jest 705.Waza, ja nie bardzo czaję- miałes x-70 ale Ci nie podpasowała i teraz w ramach poszukiwania czegoś nowego rozważasz x-705 (czyli w zasadzie x-70)?
VanWorden Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Też właśnie tego nie rozumiem za bardzo;-) W każdym razie Terra, MXT czy Sovereign - każdy ma swoje plusy i minusy, ale z każdego z nich bedziesz zadowolony. Oczywiście Tejon bije je w każdym calu bo to maszyna niepokalanie skuteczna i piekielnie niezawodna będąc jednocześnie wstrząsająco fantastyczną;-)) PozdrawiamVW
Cowboys From Hell Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 @VanWorden Zapikowałem ci maila kilka dni temu :)Czytałeś może?Przepraszam za offa
VanWorden Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Nie wiem czy masz dobry adres email a nie nie chcę też podawać publicznie, więc napisz proszę do mnie PW poprzez forum Thesaurus.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.