elpasys Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 Kolekcjonuj, kolekcjonuj, aż cię złapią.Arsenał broni w domu koło KrakowaPrawdziwy arsenał broni znaleźli policjanci w jednorodzinnym domu niedaleko Krakowa. 39-letni mężczyzna zgromadził kilkadziesiąt sztuk broni z czasów II wojny światowej....."więcej: http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/arsenal-broni-w-domu-kolo-krakowa,1800832,3320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Uważaj na sąsiadów swych bo lubią dawać Zn...Raczej na wakacje w tym roku nie pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Raczej na wakacje w tym roku nie pojedzie".chyba, że go sami wywiozą:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Kolejny alent" dziennikarski napisał ten artykuł - W zatrzymaniu i przeszukaniu domu brali udział antyterroryści. Istniała obawa, że część pocisków mogła eksplodować."Wydaje mi się, że to saperzy dają się za kasę wysadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 jednak saperów ktoś wyręczahttp://polskalokalna.pl/galerie/galerie-zdjec/wybuch-na-terenie-skupu-zlomu-w-warszawie/zdjecie/duze,1639605,1,1163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Jakiś wyjątkowy tuman obsługiwał ten palnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 Już nic nie dziwi mnie w kraju absurdów.Wiem przynajmniej,że jestem u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor1977 Napisano 25 Maj 2012 Share Napisano 25 Maj 2012 Podobno był taki przypadek koło Małogoszcza , że gość majstrował z pociskiem wkręconym w imadło i skończyło się fragmentacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Maj 2012 Share Napisano 25 Maj 2012 Z katiuszą w Łomży(?) nic nie wygra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 26 Maj 2012 Share Napisano 26 Maj 2012 W Łomży był sam silnik od nebelwerfera, i wcale sie nie ma co pracownikowi złomu dziwić, że nie wiedział co tnie, myślę, że wiele osób z forum nie ma pojęcia jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.