Skocz do zawartości
  • 0

Soldbuch luftwaffe i granat

lysy452

Pytanie

Napisano

witam mam możliwość kupienia tej książeczki,wcześniej chciałbym się dowiedzieć ile jest warta,w jakim stopniu był właściciel i gdzie stacjonował

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki sten,przy odrobinie szczęścia dostane jeszcze do tego wszystkie dokumenty z niewoli+zdjęcia,jest tego dość sporo,tak zostawiam to,z tego co widzę taki zestaw ciężko już trafić.Pozdrawiam Rafał
Napisano

witam mam możliwość kupienia tej książeczki,wcześniej chciałbym się dowiedzieć ile jest warta,w jakim stopniu był właściciel i gdzie stacjonował

Napisano
jest jeszcze granat jak zakładam 1 wojenny,oczywiście bezpieczny,nie posiada żadnego cholerstwa w sobie,interesują mnie bicia co oznaczają
Napisano
ok jestem już w domu to na dole to jest 19 co daje 1925,to nie jest 15 a 25,moglem to przepisać sorry,i dzięki co do granata
Napisano
dzięki abcd za przybliżenie ceny,w środku dokumentu było coś jeszcze,może ktoś będzie wiedział co to jest,dokument napisany w dwóch jerzykach tj.Niemiecki oraz Angielski,zdjęcia strony z odznaczeniami wrzucę za chwilkę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie