sanshin Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 LUD CI WODZU BĘDZIE WDZIECZNY!!!! WODZU PROWADŹ NAS KU ŚWIETLANEJ PRZYSZŁOŚCI!!!DZIĘKUJEMY WAM TOWARZYSZU NIEZMIERNIE!!!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 alea iacta est :)ave,Oksio !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Rozwaga Wodza wróży nam świetlaną przyszłość! Wodzu prowadź:)Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 Drodzy Przyjaciele !Udało się usunąć cześć trudności które stały na drodze do wyjazdu.Zwarzywszy że jest to pierwsza wyprawa która odbędzie się za zgodą i pomocą Gminy.Wskazane zastaną nam miejsca znane tylko miejscowym co jak wierze przyniesie nam szczęście.Zależy mi jak i wam na godnym reprezentowaniu naszej sekcji gdyż teren ten obfituje w wiele niespodzianek.To po pierwsze.Teraz troche martyrologii i wazyliniarstwa.Rola która przypada Wodzowi(czytaj Przewodniczącemu)jest czasami niewdzięczna.Załatwianie pozwoleń i zgody właścicieli terenu na poszukiwania wymaga troche czasu.Ale bardzo zależy mi żeby nasza grupa otrzymała już w niedługim czasie wszystkie wymagane prawem pozwolenia .Bardzo bym chciał aby ten wyjazd zintegrował nas i sekcja nie była w przyszłości tylko sztucznym tworem.Zdaje sobie sprawę że ciężko jest dobrać odpowiedni termin na taką wyprawę,sam niestety będę musiał was opuścić i wrócić pracy nad czym boleje.O wiele milej jest spędzić czas w waszym gronie nisz w śród zblazowanych weekendowych klietów.Zabewne ominie mnie ta słotka chwila sukcesu ale odbije ją sobie w przyszłości.PANIĘTAJCIE O SPOTKANIU W ŚRODE 02.06.2004.W DWORKU OGODZ.18 [dotyczy wyjazdu]Pozdrawiam Serdecznie.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 A czy są chętni na niedzielę- po Gdańsku? Krzysztof Latebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Panie Krzysztofie, czy mogę prosic o jakies blizsze informacje dotyczące tej wycieczki :)Mój adres email: fedrunk@o2.plPzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 czesc Ja niestety nie moge-szkola :(Pzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Ja niestety 4-6 nie moge - bede na wyprawie sladami Lupaszki a pozniej przyjecie chrzesniaka...przesuniecie mi pasowalo, ale co tam - wiekszosc decyduje.PzdrPS Dresom na pohybel!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 czesc troche pozno ale sam dopiero przed chwila to wynalazlem a mianowicie chodzi o sesje popularnonaukowa pt. Historia fortyfikacji Gdanska" oto i link do stronyhttp://nauka.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=12106 Pzdrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Witam.Przykro mi,że wcześniej się nie ozywałem ale siła wyzsza. Jutro zaczynamy od twierdzy Wisłoujscie w ramach sesji naukowej godz.10. Następnie idziemy do Portu Północnego i Stogów podziwiamy okolice" można wziąć sprzęt do szukania meteorytów. Konkakt tel.508335056Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Witam!Mam pytanie wystawa w ratuszu staromiejskim do kiedy bedzie wystawiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Do przyjaciół z LatebryCo się dzieje ze stronką http://latebra.3miasto.pl/ ? Nie wiem czy to u mnie jest coś nie tak - w każdym razie na dwóch różnych komputerkach otwierając tą stronę widzę tylko stronę startową, bez odnośników do innych podstron. Dopiero grzebiąc w źródle html widzę, że jest przejście do aktualności", okolic"-Twierdzy Wisłoujście, galerii" i gości". Jak u innych chodzi ta strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 czesc co do wystawy to nie wiem do kiedy jest ona czynna i raczej nie bede wiedzial..... Ps. chlopaki dajcie znac jak sie udal wypad!!! Pzdro BIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Jak dla mnie było OK. Słyszałem, że wystawa będzie do 7 lipca. Co do strony to u mnie chodzi dobrze.Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Czesc !! Dotyczy terminu spotkania w srode/2.VI./ o 18:00, czy byłaby mozliwosc zrobic to spotkanie godzinę prędzej tj. o 17:00 ?Ta pora bardziej by mi odpowiadała, pracuje na zmiany i ide na nockę do pracy na godz 19:00 .Oczywiscie jezeli Wam to by nie przeszkadzało i byłby wolny lokal :),Pzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Cześć!Mi pasuje, skoro ma być jedna osoba więcej na spotkaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 czescja tez nie mam nic przeciwko wczesniejszej godzinie spotkania. Wydaje mi sie,ze nasz problem polega na tym iz praktycznie zawsze komus nie pasuje..... :(PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Dokladnie jak piszesz Bil - ja jesli sie uda to bede choc moze sie spoznie bo u mnie sie walczy w pracy az do konca tzn wlasciwie nie wiadomo do kiedy, ale ok 17ej powinienem juz byc wolny. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 ja sie troche spóźnie bo zajecia w szkole ma do 16 25.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 tak tu wszyscy piszecie o tej godzinie a Wódz wie?:) ja bede napewno trzeba sie cos dowiedziec o tym sztutowie no nie?:)pozdor i do zobaczenia -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Cześć TePeeSiacy !! Zbyszek już wie, tak ze możecie spokojnie przybywać na 17:00 ;). Przepraszam Was za ten kłopot i dzieki za wyrozumiałość ! Pzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Pytanie; Czy ma ktoś jedno miejsce w aucie, albo czy ktoś chce jechać autem, samemu mi się nie opłaca. pozdr. macymac@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 WitamMac zadzwon do mnie ja cie moge wziac z KarwinPozdroPS.moj tel.(0)888012080 lub gg ale po 21 7113534 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleryk_sh Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 To w sobote na ktora w koncu ?Ja mam jedno miejsce w samochodzie zeby sie kto nie martwil :)Ze mna jedzie bill,onyx i ktos jeszcze :). Wiec zapraszam do mnie na GG:1078090 lub telefonicznie ale to juz nie podam :) bill i onyx maja mojego koma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleryk_sh Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Dobra w sobote jak ustalone juz wiem. To jakby ktos nie mial z kim to zarezerwowac u mnie miejsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.