sonicsquad Napisano 6 Maj 2012 Autor Napisano 6 Maj 2012 Witam. Wczoraj kolega przesłał mi takie zdjęcie zrobione w zeszłym roku... Rejon Podlasia. Pewniakiem ktoś dołków nie zakopywał....
sovering Napisano 6 Maj 2012 Napisano 6 Maj 2012 To ktoś właścicielowi terenu nie źle ciśnienie musiał podnieść na pewno dołków nie zasypał teraz jak tam przypadkowo ktoś przyjedzie pochodzić z piszczałką to może się na oklep załapać
woytas Napisano 6 Maj 2012 Napisano 6 Maj 2012 No nieźle...Kopaczowi gratulujemy i życzymy długiego życia.
wino1939 Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 Ja bym mu nie zagwarantował długiego życia, jeżeli spotkałby go mój kumpel.Ok. rok temu kumpel skręcił nogę w jamie* nie zasypanej przez jakiegoś przygłupa...* Jama była tak głęboka, że kumpel wpadł po jaja...a na dnie leżały lotki od ogórków.Sam bym chyba z wiatrówki strzelał, jak bym zobaczył, że ktoś nie zasypuje dziur na moim polu.PZdr
jeremiahjohnson Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 Znajomy przeczytał kiedyś podobny tekst, a nawet bardziej soczysty. Któregoś dnia siada sobie zmęczony na pieńku, patrzy, a tam butelka z wystająca, sporą kartką. No więc wyjmuje ją i czyta: jak cie sk... złapie to ci h... ten szpadel w dupe wsadze a ten twój szperacz na łbie rozpier... to ci się debilu odechce doły kopać. Mocne, prawda? P.S. Pisownia oryginalna.
latający holender Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 ojej,zaraz dołki niezasypane-a może po prostu konkurencja niemile widziana ?
WykoP2411+ Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 Najczęściej dołöw nie zasypują ,,nowi,,nie obeznani w relacji poszukiwacz-leśnik,właściciel terenu.Bierze cymbał nowiutki wykrywacz do ręki i kopie co popadnie a dołów w desperacji nie zasypuje bo nie znalazł skarbu.Nie wie młot jeden że przed nim od lat 70-tych przeszedł już pułk lub dwa poszukiwaczy.Tacy ludzie są żałośni.Do tego mają chore wyobrażenia że pod każdym drzewem jest skarb a co dwa metry złote ruble.
abcd Napisano 14 Maj 2012 Napisano 14 Maj 2012 Mimo wszystko widok jest budujący ;),cywilizacja zagląda pod strzechy,cham nie napisał patykiem farbą olejną na kawałku deski tylko skorzystał z komputera i drukarki,
abcd Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 Dlatego cham bo inwektywa ¨kurwo¨ mi się w oczy rzuciła,zawsze mógł napisać ˝ strefa wolnego ognia,wejście na własne ryzyko˝;)+
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.