parker Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 Wiamwpadła mi ostatnio taka oto ładownica. Jako , że nie siedzę w militariach, proszę o jakieś ifo na jej temat.Z tyłu sygnowana literą W zaokrąglaną przy końcach.Z góry dziękuję za wszelką pomocpozdrparker
parker Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 faktycznie może być to rzadka rzeczani na znanym portalu aukcyjnym jej nie znalazłem (nigdy)ani w MVM.ciekawe jaka może być jej cena ? ktoś się pokusia swoją drogą to naprawdę zabawne co jeszcze można znaleźć na wiejskich strychach :)wielkie dzięki jeszcze raz wszystkim za wyczerpującą identyfikacjęparker
parker Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 wowtwoje jak ze sklepu :)moja to wiejski strychwielkie dzięki za identyfikację
torba5 Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 metalowo skórzana zastępcza ładna na pewno nie populares
mietek Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Niestety nie moje - muzeum w Wiedniu, czyli o zrodla.Rzadka rzecz.
shadowN Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Zastępcze ładownice stalowe Patronentasche aus Eisenblech" - wprowadzone w 1915 r., malowane najczęsciej farbą w kolorze ochronnym (hechtgrau lub feldgrau).pozdro.
Question
parker
Wiam
wpadła mi ostatnio taka oto ładownica. Jako , że nie siedzę w militariach, proszę o jakieś ifo na jej temat.
Z tyłu sygnowana literą W zaokrąglaną przy końcach.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
pozdr
parker
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.