parker Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 Wiamwpadła mi ostatnio taka oto ładownica. Jako , że nie siedzę w militariach, proszę o jakieś ifo na jej temat.Z tyłu sygnowana literą W zaokrąglaną przy końcach.Z góry dziękuję za wszelką pomocpozdrparker
parker Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 faktycznie może być to rzadka rzeczani na znanym portalu aukcyjnym jej nie znalazłem (nigdy)ani w MVM.ciekawe jaka może być jej cena ? ktoś się pokusia swoją drogą to naprawdę zabawne co jeszcze można znaleźć na wiejskich strychach :)wielkie dzięki jeszcze raz wszystkim za wyczerpującą identyfikacjęparker
parker Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 populares, czy nie?znacie może tę sygnaturę?
parker Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 wowtwoje jak ze sklepu :)moja to wiejski strychwielkie dzięki za identyfikację
torba5 Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 metalowo skórzana zastępcza ładna na pewno nie populares
mietek Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Niestety nie moje - muzeum w Wiedniu, czyli o zrodla.Rzadka rzecz.
shadowN Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zastępcze ładownice stalowe Patronentasche aus Eisenblech" - wprowadzone w 1915 r., malowane najczęsciej farbą w kolorze ochronnym (hechtgrau lub feldgrau).pozdro.
Pytanie
parker
Wiam
wpadła mi ostatnio taka oto ładownica. Jako , że nie siedzę w militariach, proszę o jakieś ifo na jej temat.
Z tyłu sygnowana literą W zaokrąglaną przy końcach.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
pozdr
parker
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.