KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Kilka fantów z mojego pierwszego sezonu poszukiwawczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 to jak do tej pory najlepszy mój fant :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 łuska podziurawiona jak sito :) ale nie od rdzy tylko przez kule. Chłopaczki w okopach chyba się nudzili i urządzili sobie strzelnicę :) 75mm - przypuszczam, że od Pantery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 szyszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 śledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 tu największe emocje :) wykrywacz wariował. Prawdopodobnie to było stanowiska po niemieckiej haubicy 105mm. 32łuski i ogromna ilość nosideł na pociski. Trafiały się nawet z dużą ilością oryginalnej farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 zdjęcie łuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 nie bardzo wiedziałem co z nią zrobić ale w sumie to tylko łuska więc poszła do piaskowania i na to podkład ale chyba poszukam jakiegoś przyjemniejszego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 rakietniczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 z braku doświadczenia na początek ropna kąpiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 szyszka po autolizie i wygotowaniu przygotowana do lakierowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 wyczyszczona i zabezpieczona na półce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Szyszek było kilka a jedną z nich zamieniłem u znajomego na coś takiego :) interes życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Jugosławia podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 po pierwszym krótkim moczeniu i wstępnym wyczyszczeniu fanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 To dowód na to, że moczenie w ropie daje efekty. Za jakiś czas planuję zrobić autolizę i dalej do kąpania. W tym przypadku na czasie mi nie zależy bo chcę, żeby to było zrobione dobrze, solidnie i starannie. Lufa zagięta do środka od wybuchu pewnie ewentualnie ktoś po wojnie rzucił tym np. o kamień. Części ruchomych nie da rady rozruszać (zapieczone). Brakuje sprężyn itp. Ale gadżet fajny tylko trzeba go dobrze wyczyścić i zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 drobiazgów nie wrzucam bo nie mam zdjęć ale było tego trochę. Jak na pierwszy miesiąc poszukiwań myślę, że nie ma tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Moczenie w ropie to strata czasu, wierz mi. Wiem to z własnego doświadczenia. Ten pistolecik pięknie wyczyścisz do metalu w elektrolizie, a potem szczotka na wiertarce. Opukując delikatnie młoteczkiem i wciskając oliwkę w zawias możesz spróbować go otworzyć. Oczywiście wszystko z czuciem.Poza tym gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 po 2 tygodniach w ropie i delikatnym obstukaniu sam widzisz, że widać goły metal. Zresztą podobno ropa ma właściwości penetrujące. Elektroliza będzie lepsza niż autoliza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 były i takie cuda ale poszły w piach po sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 uzbrojony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Super fanty !!! Gratulacje Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 No i to. Podobno z napalmem ale już dziurawy jak widać. Znaleziony przy starym korycie rzeki. Niestety sztychówka ucierpiała przy tej operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 dziękować, dziękować :) liczę na dalsze sukcesy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Hehe , najważnijesze , że są fanty dobre ,ja mam miecha wykrywkę i 2 saperki , jedna nowa , na większe wypady, bo w pierwszy dzień kupiłem z tatem jakąś małą :D i się zazipaliśmy ,a tak to teraz taka wieksza składana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.