Skocz do zawartości

Pytania dotyczące słow :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jak widać jestem początkującym , mam kanara już chodzę nim 3 tygodnie.Teraz mam noge w gipsie i mi się nudzi , a przy okazji się edukuję w sprawie odkrywania :), pogoda piękna no ale cóż.
Siedzę sobię na tym znakomitym forum i mam do was pytanie.
Co znaczy dokładnie słowo darz dół , jedni mówią tak drudzy siak , potrzebuję konkretów aby tego używać :PP.Aha i czy są jeszcze jakieś określenia związane z wykrywkami :PP.
Pozdrawiam.

Ogarnij się kolego z tymi bezsensownymi tematami troszkę, bo tylko zrażasz do siebie ludzi. Ja już podobnymi postami rzygam, lepiej przeczytać jakąś książkę, czy warte przeczytania wiadomości na forum niż klepać głupoty.
Pozdro

Już ktoś Ci wyjaśnił...

Darz dół" - przemienione na forum, i oznacza tyle co szczęśliwego trafu"...

Zanim napiszesz, poszukaj, bo niektóre stare wygi" nie rozumieją, że nowym trzeba pomagać :)

Jeden się zapyta, drugi grzecznie odpowie, a trzeci gnojem obrzuci.

Nie twierdzę, że jestem święty i nie zdarzy mi się zakasztanić w wątku, ale chamstwo niektórych użytkowników po prostu mnie przeraża. Przez takich jak Defekt(paradoksalnie)część wątków trafia na dołek a większość staje się polem bitwy - ogarnij się kolego. Pozdr

zbyniu ja tylko dałem radę młodemu użytkownikowi, żeby nie marnował czasu na paplanie, a w jakiś konstruktywny sposób spędził czas... Gdybym miał podnosić głos w każdym temacie/poście który mnie drażni to pewnie już dawno byłbym udekorowany na żółto lub może nawet czerwono. Zauważyłem aktywność na forum zmierzającą (po mojemu) do ni kąt i coś tam sobie wyklepałem na klawiaturze... Ja staram się nikogo nie obrażać, więc i Ty od chamów nie wyzywaj.
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie