eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Witam , jak widać jestem początkującym , mam kanara już chodzę nim 3 tygodnie.Teraz mam noge w gipsie i mi się nudzi , a przy okazji się edukuję w sprawie odkrywania :), pogoda piękna no ale cóż.Siedzę sobię na tym znakomitym forum i mam do was pytanie.Co znaczy dokładnie słowo darz dół , jedni mówią tak drudzy siak , potrzebuję konkretów aby tego używać :PP.Aha i czy są jeszcze jakieś określenia związane z wykrywkami :PP.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 było:http://pl.wikipedia.org/wiki/Darz_bórto se chłopaki przerobili na wykopkowe Darz dół". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 A no to tak jak kiedyś czytałem.Bardzo dziękuję przynajmniej wiem skąd się to wzięło i na jakiej zasadzie :).A jeszcze jakieś określenia się stosuje w tej sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=695707#695707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Hehe dziękuję wam ;*** :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Ogarnij się kolego z tymi bezsensownymi tematami troszkę, bo tylko zrażasz do siebie ludzi. Ja już podobnymi postami rzygam, lepiej przeczytać jakąś książkę, czy warte przeczytania wiadomości na forum niż klepać głupoty.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Spoko to znajdź mi książkę , gdzie będzie pisać co to znaczy darz dół ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 ..co się chłopa czepiacie..przecież pisał,że inny..tfuu chory jest ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Kto ?? ja ;/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Już ktoś Ci wyjaśnił...Darz dół" - przemienione na forum, i oznacza tyle co szczęśliwego trafu"... Zanim napiszesz, poszukaj, bo niektóre stare wygi" nie rozumieją, że nowym trzeba pomagać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Tzn wiedziałem co to znaczy , ale chciałem coś na temat historii , skad to się wzięło.Dzięki jacho wiem np. że się darz bór" wyniosło od lesników i myśliwych , a poszukiwacze sobie to zmienili =).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Przecież podziękowałem , to po co drążyć temat???...Dobra , nie wiem może coś źle zrobiłem , chyba powinniście być wobec młodych poszukiwaczy wyrozumiali.Przepraszam was .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Jeden się zapyta, drugi grzecznie odpowie, a trzeci gnojem obrzuci. Nie twierdzę, że jestem święty i nie zdarzy mi się zakasztanić w wątku, ale chamstwo niektórych użytkowników po prostu mnie przeraża. Przez takich jak Defekt(paradoksalnie)część wątków trafia na dołek a większość staje się polem bitwy - ogarnij się kolego. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 rada jest prosta,temat komuś nie odpowiada - to się nie wypowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Zbyniek popieram! Mniej uszczypliwości więcej wyrozumiałości!Każdy z nas tu jakoś zaczynał i zadawał pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 zbyniu ja tylko dałem radę młodemu użytkownikowi, żeby nie marnował czasu na paplanie, a w jakiś konstruktywny sposób spędził czas... Gdybym miał podnosić głos w każdym temacie/poście który mnie drażni to pewnie już dawno byłbym udekorowany na żółto lub może nawet czerwono. Zauważyłem aktywność na forum zmierzającą (po mojemu) do ni kąt i coś tam sobie wyklepałem na klawiaturze... Ja staram się nikogo nie obrażać, więc i Ty od chamów nie wyzywaj.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Marzec 2012 Autor Share Napisano 23 Marzec 2012 Dobra Cicho !! najlepiej będzie jak na forum nie będę się udzielać w ogóle tylko czytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 Defekt, jeżeli Cię uraziłem to szczerze przepraszam, ale nadal twierdzę, że niektóre wpisy są zbędne i doprowadzają do sytuacji - podobnej do obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.