Skocz do zawartości

Darwing Awards

abcd

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej nie, nie spełnia drugiego warunku przyznania takowej (The candidate's foolishness must be unique and sensational, likely because the award is intended to be funny. A number of foolish but common activities, such as smoking in bed, are excluded from consideration")

Głupota kandydata musi być wyjątkowa i niezwykła, ponieważ nagroda z założenia ma być zabawna. Zachowania głupie, ale powszechne (palenie w łóżku) są wyłączone z kandydowania.

Ja tam mam szacunek dla gościa bo robi(ł?) coś co bardzo lubi i jest w tym mega dobry, ale być może właśnie go to hobby zabiło.

Pozdrawiam

Słabe zabezpieczenie i kropka(odstraszacz na rekiny jednak nie zadziałał, a nadajnik pływa teraz sobie w brzuchu ryby?).
A może brak gotówki na zabezpieczenie ejsu"?
Chociaż koszty wynajęcia motorówki asekurującej w porównaniu do ceny życia są nieporównywalne.
Mam nadzieję, że ten pionier żyje i zrealizuje swoje marzenia.

Żyje, żyje, właśnie go znaleziono. Ale po powrocie, w domu, to dopiero się zacznie... na morzu to przynajmniej miał spokój;)

..........
A z tymi rekinami to jak zwykle przesada. Ciężko zwierzaka spotkać, no, może poza kilkoma miejscami na świecie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie