Skocz do zawartości

Takie tam części.

zyziu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wrzucę trochę fotek ale jutro. Narazie jest ciemno, plecy mnie bolą, i nie wiedzieć czemu żona nie chce ze mną gadać, ( wściekać się o głupie dwa dni ... i jedną noc to chyba przesada ;))
Napisano
tego koła mi szkoda, ale może się ucieszy z kół jezdnych albo ze zwolnicy bo właśnie przytachałem na kupkę;)
Napisano
Nie tylko koło napinające także widać elementy zawieszenia kół jezdnych widoczne są osie. Co do tego czy to Stug to może przesadziłem ale powozie III-kowe to na 100% jest.
Nieźle potłuczone.
Gratulacje piękne znalezisko.
Napisano
Tak na marginesie tylko dodam żeby nie było spekulacji: wydobycie na Warmii, Pozwolenie WKZ , części idą do muzeum, nie ma nic na sprzedaż. Więcej fotek wrzucę jak znajdę chwilę czasu. Na razie muszę się ogarnąć ze sprawami zawodowymi. ( Stug III G) Pozdrawiam Grzegorz
Napisano
ps. Warmia i Mazury ciekawe bo ponoć WKZ w Olsztynie nic nie wie o tym wydobyciu ? pochwal się Grzegorz do jakiego to muzeum idzie ? : ))))
Napisano
szanowny PANIE ludorf. Pozwolenie nr 1/2012 z dnia 02.01.2012 IZAR 5161.230.2011-2012.JN PS. słabo Pan sprawdzał bądź wcale;p
Pozdrowienia wszystkim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie