sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 Dzisiaj z kumplami penetrowaliśmy strych domu dziadka jednego z nich. Oto co tam odkryliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 kołowrotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 inny kołowrotek,czy jakieś inne ustrojstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 plazma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 AGD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 Przyprawa do ... kawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 he he he hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 O.S.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 rrrupiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 rrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 rolki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 karafki na naleweczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 rupiecie - to warsztat tkacki - w częściachna fotce m.in płocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 Tak właśnie myślałem,że to warsztat tkacki.Chyba cały tam jest tylko w częściach bo duuużo różnych elementów było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 i takich rzeczy coraz mniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Ciekawe czy sa jelenie na to, bo nigdy się nie brało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 z tego samego strychu... BŁONIE i pozłacany POLJOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Żebyś wiedział Michal, że są. Na jarmarkach regionalnych zawsze się ktoś chętny na wrzeciono, przezmian czy inne AGD znajdzie. Nieraz plułem sobie w brode, że nie brałem tego typu klamotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Co kto lubi - jedni zbierają znaczki, kapsle inni ludowe szpargały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Trzeba się będzie kiedyś zainteresować - mam pod ręką cały warsztat tkacki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Ja mam w szopie za domem stary warsztat ślusarski tylko nie wiem, ile konkretnie ma lat, w każdym bądź razie na pewno przedwojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobim Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Na zdjeciu gdzie są karafki na naleweczkę" w tle widać bardzo fajne buty. Filcowo skórzane buty często szukane przez rekonstruktorów. Daj lepsze zdjęcia. ;) kobim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Na zdjęciu rrupiecie" są prawidła do oficerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Zrób fotki z bliska tych butelek:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.