gregory nagel Napisano 7 Luty 2012 Autor Share Napisano 7 Luty 2012 Witam.Szukam kontaktu z Ekipą z Dolnego Śląska, która posiada sprzęt do poszukiwań, w postaci magnetometrów, bardzo silnych wykrywaczy metali, lub GPR. Jest do sprawdzenia lokalizacja, i ew. wydobycie. Wszelkie info proszę kierować na meila dezerter75@o2.pl, lub pod nr tel. 784676826. Sprawa pilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 jak pilna to tu : DELEGATURA ABW WE WROCŁAWIUAdres:ul. Druckiego-Lubeckiego 250-036 WrocławRzecznik prasowy:Rzecznik prasowy ABW - ppłk Katarzyna Koniecpolska-Wróblewskatel. (0-22) 845-30-15, 565-91-91, 565-92-92 (w godz. 8:15 – 16:15)email: rzecznik@abw.gov.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwarzendorf Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 To chyba jakaś prowokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 tez mi sie tak wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 W adresie @ jest Dezerter75 jest taki nick na forumpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Działania władz i nie tylko doprowadziły do tego, że ludzie już praktycznie w ogóle sobie nie ufają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 i o to właśnie chodzi,koledzy, stare sprawdzone czk-owskie metody. nikt nikomu nie ufa,a zastraszonym społeczeństwem łatwiej sterować,czyż nie?? ale się nie damy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Chyba są jakieś firmy do wynajęcia,kiedyś był podobny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 taki nick był na forumale mi się włosy zjeżyły na głowiehttp://odkrywca.pl/smierc-brata-dezerter75-,520322.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thanatos Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Jak tak sobie poczytać i skojarzyć to wychodzą jaja jak berety. :)))'Nazywam się Mariusz Nowak i jestem bratem Grzegorza Szuleckiego' - Co ma Nowak do Szuleckiego? Oczywiście różnica nazwisk o niczym jeszcze nie świadczy, ale jest zastanawiająca.'W planach miał wydobycie wraku wozu pancernego w okolicach Legnicy.' - taaaak... a wątek się ulotnił. :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=425052 (wątek usunięto). No, chyba że admin go nam przywróci.Dalej jest jeszcze lepiej!'Ciało - zgodnie z testamentem - zostało skremowane, a prochy zostały wysypane do Bałtyku.' Kremacja jest u nas dozwolona, a nawet stosowana, ale wysyp do Bałtyku to już się kwalifikuje do proroka. ;PI wreszcie chłop ginie nam w 2007 r., a jego brat przypomina sobie o forum w 2012...Ja rozumiem, że jest zima (Pani kierowniczko, jak jest zima, to musi być zimno!), że wszystko skute lodem, ale gdzieś są granice. Litości. Jak tak chłopa przypiliło z poszukiwaniami to rzeczywiście już tylko chyba ABW pozostaje. P.S. Ciekawe, czy służby to czytają i sprawdzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Nawet Dan Brown by tego nie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Pochować się za życia i jeszcze pracy szukaćhttp://ogloszenia.niedziela.nl/search/advert/545733 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thanatos Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Dobre, dobre Talgo! :)) 'Wykształcenie: Uniwersytet Zielonogórski, Mechanika i Budowa Maszyn.Ze swojej strony gwarantuję solidność i rzetelność zleconego zadania, punktualność i zaangażowanie w pracy.Obecnie jestem w Polsce. Mam BSN i w tej chwili jestem w trakcie robienia VCA. W Holandii pracowałem ponad rok.Kontakt do mnie:dezerter75@o2.pl+48784676826' To jakieś szybkie poszukiwania i wydobycie przed wyjazdem do Holandii, czy jak?? ;)Może chłop czołgami dorabia do kuroniówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Moze po prostu brat kozysta z meila ot tak dla pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Na facebooku mail dezerter75@o2.pl wskazuje na Piotr Springer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 dezerter75 ma konto na fotce peel i jego nick jest czesto na forach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 ktoś zaplanował prowokację a wyszedł kabaretbrata wysypał" do Bałtyku.... jasne, a pucharek po popiele wyrzucił na plaży..........agenci sobie chyba jaja robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Był kiedyś taki kryminałDwaj Panowie N" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Też mi coś nie pasowało od początku ale głupio by było się odezwać w obliczu takiej tragedii a wyszła komedia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 DZIWNE .przecież polskie prawo zabrania rozsypywani prochów po kremacji zwłok. bo zus się potem czepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Abwehra działa, kolejna prowokacja sie nie udała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Z odległości 40 - 50 m magnetometrem protonowym można wykryć w ziemi obecność np czołgu, więc potrzebna będzie koparka...A jak koparka to TYLKO pan Bojko... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 to nastepnym razem jak drogi uzytkownik gregor pisal namiar to prosimy o numer legitymacjii i adres biura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Admin powinien zbanowac goscia odrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Panowie... Ja znalazłem z kolei takie cuś...Grzegorz Gwóźdź:Stopień wojskowy:mat rez. CSMW Ustka KPW Świnoujście Data służby: od 08.04.1999 Adres mail: dezerter75@o2.plTakich samych adresów raczej mieć nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.