Skocz do zawartości

Pilnie poszukiwana ekipa z Dolnego Śląska.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Szukam kontaktu z Ekipą z Dolnego Śląska, która posiada sprzęt do poszukiwań, w postaci magnetometrów, bardzo silnych wykrywaczy metali, lub GPR. Jest do sprawdzenia lokalizacja, i ew. wydobycie. Wszelkie info proszę kierować na meila dezerter75@o2.pl, lub pod nr tel. 784676826. Sprawa pilna.

jak pilna to tu :

DELEGATURA ABW WE WROCŁAWIU
Adres:
ul. Druckiego-Lubeckiego 2
50-036 Wrocław

Rzecznik prasowy:
Rzecznik prasowy ABW - ppłk Katarzyna Koniecpolska-Wróblewska
tel. (0-22) 845-30-15, 565-91-91, 565-92-92 (w godz. 8:15 – 16:15)
email: rzecznik@abw.gov.pl

Jak tak sobie poczytać i skojarzyć to wychodzą jaja jak berety. :)))
'Nazywam się Mariusz Nowak i jestem bratem Grzegorza Szuleckiego' - Co ma Nowak do Szuleckiego? Oczywiście różnica nazwisk o niczym jeszcze nie świadczy, ale jest zastanawiająca.
'W planach miał wydobycie wraku wozu pancernego w okolicach Legnicy.' - taaaak... a wątek się ulotnił. :)
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=425052 (wątek usunięto). No, chyba że admin go nam przywróci.
Dalej jest jeszcze lepiej!
'Ciało - zgodnie z testamentem - zostało skremowane, a prochy zostały wysypane do Bałtyku.'
Kremacja jest u nas dozwolona, a nawet stosowana, ale wysyp do Bałtyku to już się kwalifikuje do proroka. ;P
I wreszcie chłop ginie nam w 2007 r., a jego brat przypomina sobie o forum w 2012...
Ja rozumiem, że jest zima (Pani kierowniczko, jak jest zima, to musi być zimno!), że wszystko skute lodem, ale gdzieś są granice.
Litości. Jak tak chłopa przypiliło z poszukiwaniami to rzeczywiście już tylko chyba ABW pozostaje.
P.S. Ciekawe, czy służby to czytają i sprawdzą?

Dobre, dobre Talgo! :))
'Wykształcenie: Uniwersytet Zielonogórski, Mechanika i Budowa Maszyn.
Ze swojej strony gwarantuję solidność i rzetelność zleconego zadania, punktualność i zaangażowanie w pracy.
Obecnie jestem w Polsce. Mam BSN i w tej chwili jestem w trakcie robienia VCA. W Holandii pracowałem ponad rok.
Kontakt do mnie:dezerter75@o2.pl
+48784676826'
To jakieś szybkie poszukiwania i wydobycie przed wyjazdem do Holandii, czy jak?? ;)
Może chłop czołgami dorabia do kuroniówki?

ktoś zaplanował prowokację a wyszedł kabaret

brata wysypał" do Bałtyku.... jasne, a pucharek po popiele wyrzucił na plaży..........

agenci sobie chyba jaja robią

Panowie...
Ja znalazłem z kolei takie cuś...
Grzegorz Gwóźdź:
Stopień wojskowy:mat rez. CSMW Ustka KPW Świnoujście
Data służby: od 08.04.1999
Adres mail: dezerter75@o2.pl
Takich samych adresów raczej mieć nie można...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie