Damian84 Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 Pojawiły się na polskim rynku wykrywacze produkcji bułgarskiej firmy DeepTech :-)
dominislaw93 Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 http://allegro.pl/vista-rg1000-v2-wykrywacz-metali-i2098024997.htmlhttp://allegro.pl/vista-gold-wykrywacz-metali-i2098025655.htmlhttp://allegro.pl/vista-mini-wykrywacz-metali-i2098025305.html
Brzęczyszczykiewicz Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 Dobry zasięg na pojedyńcze monety i cieńkie łańcuszki. Czyli ok :)Cena trochę za wysoka, bez laski topless na stronie.
pastuszek Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 .. i to mówi człowiek, który ''hmm'' pisze przez ''ch''..//rzeczywiście mizernie to w wygląda w takich pieniądzach
emisoo Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 Dobre wykrywacze kilka lat na rynku popularne na wyspach i u południowych sąsiadów . Tesoro biją na łeb
Raned Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 emisoo nie wiem co Ty wiesz, ani kim jesteś, ani mnie to nie obchodzi, ale proszę nie wprowadzaj dezinformacji na forum, na którym są młodzi ludzie i mogą uwierzyć w Twoje kłamstwo. Być może jest to Twoja prowokacja, do Twojej wiadomości: wszelkie próby dezawuacji Tesoro zawsze kończyły się wzrostem zainteresowania i zwiększeniem sprzedaży, użytkownicy wykrywaczy mają rozum, spotykają się, porównują i wyciągają wnioski.
sidzok Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 ten wykrywacz vista mini 1300zł a z opisu nie wynika, że jakaś rewelacja. W tej kwocie można by kupić lepszy sprzęt.Może nie są to jakieś złe wykrywacze ale według mnie trochę za drogie. pzdr
sza.man Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 A te ledwie widoczne spusty u dołu to niby pinpoint jest?W opisie aukcji by się przydało dodać słówko na ten temat.
talgo Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Raned to przybliż nam te wykrywacze w końcu je sprzedajesz
Raned Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Wszystko jest w opisach aukcji, pełno jest filmów na stronie DeepTech i YouTube, co jeszcze dodawać?
emisoo Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Test visty łeb w łeb z tejonem http://www.dailymotion.com/video/xcmyd9_rg750-vista-define-dedektoru_tech PS. O Tesoro też wiem sporo zwłaszcza te słabe strony
Raned Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Test oszukańczy, przede wszystkim nie używa się Tejona na czułości w okolicy 9,5 i bez dostrojenia do gruntu, złe ustawienie tego pokrętła daje kosmiczne różnice. Posiadam silniejszą Vistę RG1000-V2 i wykrywa w powietrzu srebrnego rubla do 36 cm, Tejon do 35 cm z tym, że Tejon posiada cewkę 24,5 cmx21 cm a Vista 27 cm średnicy. Ten test ma na celu udowodnienie, że Vista RG750 ma niby być lepsza od Tejona i dużo lepsza od XLT, co jest oczywistą nieprawdą.Pomijam już fakt, że nie wiemy co jest w doniczce, może cewka innego wykrywacza przy ściance od strony testującego w przypadku Visty podczas gdy Tejon i XLT są z drugiej strony. Takie testy mogą udowodnić wszystko.
emisoo Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Nie jest żadna tajemnica ze tesoro nie przebije sie z moneta położoną pod cegłą stąd te kiepskie wyniki
Raned Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Masz bardzo kiepską wiedzę na temat wykrywaczy Tesoro (ja znam i używam od 20 lat) i najprawdopodobnej nigdy nie miałeś Tejona w ręku, który w testach z cegłą radzi sobie bardzo dobrze. Poza tym nie wiem co chcesz udowodnić.
Thomson. Napisano 9 Luty 2012 Napisano 9 Luty 2012 Kim ty w ogóle jesteś emisoo? W każdym wątku o jakimkolwiek detektorze wtrącasz te swoje farmazony, które niczego nie wnoszą do tematu.
otrong Napisano 8 Wrzesień 2013 Napisano 8 Wrzesień 2013 Przepraszam za odgrzanie kotleta, ale czy jest na forum ktoś, kto posiada Vistę Smart?
otrong Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 nikt nie ma Visty??? Przydałaby mi się chociaż jedna osoba.
Sovereign Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Ciekawy temat ale mało użytkowników jest ponoć Vista Gold super wykrywacz.
bikemax771 Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Jaka nowa marka to już stare jak świat prawie polskie firmy podobne są wiekowo od wykrywaczy
emisoo Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Co do visty gold to jeden z najmocniejszych detektorów analogowych na drobnice . Identyfikacja dwu tonowa wyciszenie żelaza funkcja Boost dopalacz , pełna dyskryminacja nie taka jak w xp GMP najwyższa częstotliwość na rynku 25Khz . CO najważniejsze, jest dostępna w Polsce i ma polski serwis .https://www.youtube.com/watch?v=2HP414FwM-Utesty terenowe tez sa dostępne .
otrong Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Nikogo pewnie póki co nie znajdę z tym detektorem. Chciałbym się jednak podzielić doświadczeniami.Mimo tylko kilku pokręteł, wydaje mi się że rokuje niesamowicie dobrze. Jest bardzo czuły, nie przepuści nawet mikro pierdoły na polu. Trochę ciężka sprawa z dostrajaniem do gruntu, może nawet trudniej się go dostraja niż w Tesoro Tejon, ale na zaśmieconym miejscu chyba nic innego, ze sprzętów które miałem/mam nie potrafi tak dobrze odseparować żelaza od koloru. W testach na podwórku potrafił zasygnalizować 5 groszy lezące pod gwoździem. Do tego dochodzi opcja boost, powiem szczerze że w z tą opcją włączoną i w trybie (nie wiem jak nazwać) dwusygnałowym?" zasięg nieco lepszy jak Sov GT i separacja kolor-zelazo znacznie lepsza. Obsługa zdecydowanie nie dla początkujących. Nawet zmiana głośności wymaga ponownego dostrajania do gruntu i ustawienia pokrętła dyskryminacji.Po dwóch miesiącach użytkowania stawiam go trochę powyżej Sovereign GT a niżej (odrobinę) Etrac. Nie wiem czy tylko ja tak mam? dlatego szukam innego użytkownika tego sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.