sonicsquad Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Jest z powrotem:)Wrocław śnieg z deszczem okolice zera stopni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 U nas (około 140km na północ) to samo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Woiwodschaft Heiligkreuz.Też śnieg z deszczem.Opony pora zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Dzisiaj 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 A..i odwrotnie deszcz ze śniegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Już stopniałbył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 @Nadwojciech ,Woiwodschaft Heiligkreuz" to gdzieś w raichu? bo chyba nie w Polsce? Możesz uściślic położenie? Ciekaw jestem gdzie to jest, bo taki piękny obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Takie rzeczy tylko pod Wąchockiem:) http://de.wikipedia.org/wiki/Woiwodschaft_Heiligkreuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 teraz już można mówić, że piź*zi jak w kieleckim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 nawet babę na miotle mają w logo :)Wiecie jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą?Jakieś 20 lat.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 Wczoraj jeszcze w Karpaczu na spacerku nazbierałem pełen kosz grzybów, dziś miała być poprawka, a tu kaplica".Na nartach grzybów się nie zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 A mrożone można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 28 Październik 2012 Autor Share Napisano 28 Październik 2012 ... no i się zaczęło ;/ i do tego -2'C i nie wiem czy się cieszyć czy płakać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Eee tam przecież ocieplenie klimatu jest...hahaDo Kujaw jeszcze nie doszło :)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Nie ma strachu, przejrzałem pogodę na dwa tygodnie,od drugiego listopada idzie ocieplenie ma być ponad dziesięćstopni na plusie. Jeszcze się trochę pobiega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 W lubuskim jeszcze całkiem sympatycznie,ale bez czapki to ja się nie ruszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Ale z jedzeniem marniutko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.