kessel Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 DOMILUD wszystkie fanty mi sprzątniesz ! Aj zaniedbałem się ostatnio hehePowodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 @kesselz wilczem wysprzątaliście" już okolicę dokładnie, zbieram po was resztki :)) Dzięki i kolej na ciebie. Coś ostatnio nic nie publikujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Jakoś nie mam czasu na wypady w plener a jak już się wyrwę to tylko na drobnicę. Trzeba będzie odkurzyć smętka i gonić w moje ulubione miejsca ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 chciałem Cie tylko wyprowadzić z błędu ponieważ tabliczka nei jest tabliczka tylko pokrywka hermetycznej cynkowej konserwy od amunicji takiej jak sugerujesz ale napewno nie tabliczka z drewnianej skrzyni poszukaj pod haslem konserwa na forum , na pewno wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 Słusznie Kamiljan, nie wiedziałem, dzięki. Przy okazji zastanawiają mnie te paski cyny po obwodzie i to od strony napisów. Czyżby napis był widoczny dopiero po otwarciu skrzynki, a sama skrzynia z zewnątrz była incognito? Zdjęcie z wątku kolegi Tominewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 Skrzynka była lutowana.Hermetyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 http://www.rkka.ru/docs/real/ammo/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 Dzięki vis, zrobiło się małe ID na NO, chociaż ciągle nie daje mi spokoju ten pasek lutu po obwodzie od strony napisów (lut powinien być po drugiej stronie). Ale to mało istotne.Przy okazji dwa dni później znalazłem drugie takie blaszane wieko, ale niestety napisy już mniej czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Wczoraj wybrałem się na motorek i przy okazji zajechałem w moje ulubione miejsce. To co tam zobaczyłem przeszło najśmielsze moje oczekiwania. Tak wielu śladów prostactwa i kretynizmu jak tam jeszcze nigdzie nie widziałem. Wszędzie pełno śmieci i dziur po pas. Krajobraz wygląda jak po bombardowaniu. Nie wiem kto to zrobił (panowie na legnickich blachach ?) ale zaj***ć takich to mało....Pozwolę sobie dodać kilka skromnych zdjęć tego co tam zastałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 lej" po łopatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 ten ciut mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Jakim to trzeba być bydlakiem by porozwalać szczątki po polanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 siedzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 spalona guma (najpewniej z koła) z tego samego pojazdu co powyższe siedzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 i reszta porzuconych skarbów odkrytych przez fachowych exploratorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Nie robiłem więcej zdjęć bo i tak fotografia nie zobrazuje tego co tam się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Brak słów:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 nie no ladnie, pogratulowac tylko tym idiotom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Są ludzie i (pod)ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Proszę bez łaciny podwórkowej"Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:31 12-05-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 Kessel, to ludzkie szczątki, może by zgłosić gdzie trzeba?No i teraz jak ze spokojem i czystym sumieniem iść w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 W jednym z środpolnych lasków trafiłem na coś takiego. Adrenalinka podskoczyła jednak nadaremnie. Wokół tylko śmieci. Co tam było wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 W ziemiance wyskoczyła kolejna WJa-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.