StasioArcheo Napisano 9 Grudzień 2014 Napisano 9 Grudzień 2014 Nowy nabytek:W.&F.Marufke,Neusalz-Oder(Nowa Sól)
daar Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 pierwszy z Beelitz(Brandenburgia) Paul Kruger , drugi Carlsruhe-Pokój woj.opolskie Paul Stannek
franc.w Napisano 13 Marzec 2015 Napisano 13 Marzec 2015 Zalazl ktorys z kolegow może dzwonek z Nakla pod Opolem (Nakel )? Jesli tak to bardzo prosiłbym o fotke, z góry dziekuje!
sebi_ns Napisano 16 Marzec 2015 Napisano 16 Marzec 2015 Nowy zakup , kolekcjonuje od niedawna dzwonki i kupuje w ładnych stanach , mają w sobie to coś :)
sebi_ns Napisano 16 Marzec 2015 Napisano 16 Marzec 2015 Na razie tylko te posiadam :)Neusalz - Nowa Sól - Mój wykopek :)Freystadt N.Schl - Kożuchów Na Śląsku - Mój wykopek :)Freienwaldia Werk a.Oder - Bad Freienwaldia - kupiony :)Frankenstein - Ząbkowice Śląskie - kupiony :)
sebi_ns Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Gorzów Wielkopolski :) Wszystkie dzwonki kupione dzisiaj :)
sebi_ns Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 MJ - ŁADNY , taki sam jak mój zaraz dodam fotki dwóch które kupiłem wczoraj !
Rekomendowane odpowiedzi