adrian950 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 WitamMam taki problem otóż,podczas czyszczenia bagnetu który dostałem na święta do pochwy za dławik wlazł mi papier i nie mogę go wyjąsc. Bagnetu też nie da się do końca włożyćJak mogę go wyjąść Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Namoczyć i wypłukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 Spróbuję jeszcze raz, ale raczej nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 No to dobry jestes :))) ale chyba nie papier ścierny? A dławika wyjąć nie łaska skoro nity i tak juz roz...e?*Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę a w Nowym Roku dużo fantów i mniej tego typu wpadek ;)* - rozwalone tam pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zwykly papier :) Toaletowy dokładnie :DD Dzieki i nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2011 Siedzi na samym końcu, przez co bagnet nie wchodzi do konća ;(Jakieś propozycję ? a dławik siedzi twardo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Dostałeś już odpowiedź....papier toaletowy nie jest z kamienia . Mocz cierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Nie da się wyjąć dławika? No to weź jakiś długi drut (obojetnie jaki, byle nie za gruby max. 1mm) wygnij jego końcówkę w kształt haka i spróbuj w ten sposób wyciągnąc to co na dnie zalega. Jak nie to pozostaje moczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Nalej wody do środka,zatkaj łapą i machaj do skutku.Toaletowy jest lichy wiec się rozpadnie na drobne i wypłynie(no chyba,że zacierasz woskowanym to może być ciężko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 kiedyś używano http://www.google.pl/search?q=grajcar&rls=com.microsoft:pl&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=0&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Rfv6TtLJA4HVsgbbsL2KDA&biw=800&bih=509&sei=X_v6TtHJJ4XEtAanqbQN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Zamiast papieru toaletowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Zamiast papieru toaletowego ? - ???złośliwcom proponuję jodłę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 jodła to bajka.... świerkiem Waść popróbuj ;)będzie OT bo Wojtek się zeźli ;Pszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2011 Szkoda mi na sile probować dlawika wyciagac bo nigdy nie był wyjmowany :)A z resztą sprobuję jeszcze raz może się uda ;)Papier mam że tak powiem zacny :D lecz ten był z Roboty" to zwykła tandeta :D (nie to że podkradam :DDDD Poprostu w coś musiałem owinąć) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.