Skocz do zawartości

Pochwa SWT 40

adrian950

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam taki problem otóż,podczas czyszczenia bagnetu który dostałem na święta do pochwy za dławik wlazł mi papier i nie mogę go wyjąsc. Bagnetu też nie da się do końca włożyć

Jak mogę go wyjąść

Pozdrawiam

Napisano
No to dobry jestes :)))
ale chyba nie papier ścierny? A dławika wyjąć nie łaska skoro nity i tak juz roz...e?*
Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę a w Nowym Roku dużo fantów i mniej tego typu wpadek ;)

* - rozwalone tam pisze
Napisano
Nie da się wyjąć dławika? No to weź jakiś długi drut (obojetnie jaki, byle nie za gruby max. 1mm) wygnij jego końcówkę w kształt haka i spróbuj w ten sposób wyciągnąc to co na dnie zalega. Jak nie to pozostaje moczenie...
Napisano
Nalej wody do środka,zatkaj łapą i machaj do skutku.
Toaletowy jest lichy wiec się rozpadnie na drobne i wypłynie(no chyba,że zacierasz woskowanym to może być ciężko)
Napisano
kiedyś używano http://www.google.pl/search?q=grajcar&rls=com.microsoft:pl&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=0&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Rfv6TtLJA4HVsgbbsL2KDA&biw=800&bih=509&sei=X_v6TtHJJ4XEtAanqbQN
Napisano
Szkoda mi na sile probować dlawika wyciagac bo nigdy nie był wyjmowany :)

A z resztą sprobuję jeszcze raz może się uda ;)

Papier mam że tak powiem zacny :D lecz ten był z Roboty" to zwykła tandeta :D (nie to że podkradam :DDDD Poprostu w coś musiałem owinąć) :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie