Skocz do zawartości

Rekonstrukcja Żmigród 2012- Rekonstrukcja Wrzesień39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Wielkie odliczanie trwa! Wszystko dograne na ostatni guzik. Zbliżamy się do Bitwy Żmigrodzkiej II" ! Zapraszamy na tą niesamowitą imprezę o świetnej, ciepłej atmosferze, w świetnej scenerii.

Daliśmy z siebie wszystko, efekty do zobaczenia już w sobotę i niedzielę! :)

Dodatkowo: strefa handlowa, stoiska militarne, każdy znajdzie coś dla siebie. Duży i mały ;)

Do oficjalnego otwarcia imprezy zostały tylko 3 dni!

Do zobaczenia!

Serdecznie zapraszamy!
Organizatorzy:
Marek i Tomasz Sztuk

Witam

Już po, 3 dni zmagań za nami :)
Dzięki wielkie dla was wszystkich, za to, że przyjechaliście te kilkaset kilometrów i pomogliście nam w tym, by ta impreza była taka jaka była. No właśnie jaka była?- proszę, napiszcie nam co było źle a co dobrze, byśmy mogli zmienić to w przyszłym roku :)
Dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tej imprezy.
To tyle... idę odespać, w końcu we własnym łóżku :)

Pozdrawiam
Tomek

W imieniu własnym i reszty 70pp chcę serdecznie podziękować za gościnne przyjęcie i sympatyczną atmosferę. Pełne brzuchy również poprawiają morale, więc w tym miejscu ponownie ukłon w stronę organizatorów.

Żeby jednak nie było Wam za dobrze muszę się poskarżyć, że woda w rzece była zimna ;)

Pięknie dziękuję Wszystkim kolegom z grup występujących po ciemnej stronie mocy za mozliwośc dowodzenia Wami, miałem bardzo zdyscyplinowany i karny oddział, w którym każdy znał swoje miejsce.
Organizatorom dziękuję za przyjęcie i stworzenie nam warunków do dobrej zabawy. Tomku wczorajsza impreza, a pierwsza edycja są bez porównania. Teraz Żmigród to impreza na której warto byc. Zwykle atmosfera jest decydująca o powodzeniu lub nie takiego przedsięwzięcia, oczywiście między innymi czynnikami. Ale dobór grup przez Was uczyniony spowodował, że wniesione przez samych rekonstruktorów, pomysły, podniosły jej poziom. Słońce za pośrednictwem mojego stalowego beretu, znacznie podgrzało mi mózg, tak że na razie taka garśc refleksji ;). Dziękuję w imieniu SRH Nordland
Ryszard Majchrzak
P.S. Buba jest niezwykle dzielnym młodym człowiekiem, zachowywał stoicki spokój kiedy za jego plecami walono z armaty. :)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 07:14 25-06-2012

Witam

28. Infanterie Regiment - Sekcja Niemiecka SRH Wrzesień 39 serdecznie dziękuje za zaproszenie na tę bardzo udaną imprezę. Udało się stworzyć coś naprawdę wyjątkowego i widowiskowego. Pełen szacunek dla Organizatorów

Dziękuję wszystkim Kolegom - Rekonstruktorom za wspólny weekend, bardzo przyjemnie się z Wami współpracowało.

Mam nadzieję, że do zobaczenia za rok.

Pozdrawiam
Gohan

Dobra, teraz już troszkę dłużej:

Wielkie dzięki dla grup, które się zjawiły:

Strona polska:

Drużyna tradycji 70 p.p
GRH 7 D.A.K
GRH 58 p.p
SRH Wrzesień39
GRH 57 PP

Strona niemiecka:

SRH Nordland
PGRH Warta
SRH Wrzesień39
GRH Posen

I niestety muszę wyrazić niechęć do grup, które poinformowały mnie w dniu imprezy bądź blisko terminu, bądź wcale(!) że nie przyjadą. Tak się nie robi :) To jedyny minus :)

Koledzy- świetna robota! Scenariusz wypalił w całości, było naprawdę realistycznie, każdy odegrał swoje zadanie w 100%.

Dzięki dla pirotechników- seria z CKM, wybuchy pocisków moździerzowych i PAK-a- wszystko idealnie.
Firmie Magnum za dostarczenie broni na naszą inscenizację, tak by każdy z chłopaków mógł mieć broń strzelającą.
Strażakom, policjantom, zespołowi karetki, ochronie za czuwanie nad bezpieczeństwem. Na szczęście nic nikomu się nie stało.
Harcerzom za pomoc, ogromną pomoc! Wielkie dzięki chłopaki!
Pracownikom gminy.
Obsłudze kuchni za przygotowanie pysznych posiłków.
Kolegom którzy przyjechali pojazdami militarnymi

Myślę, że nikogo nie pominąłem.

Na imprezie panowała miła atmosfera, wręcz rodzinna, to wszystko dzięki wam!

Do zobaczenia za rok!

Tomasz i Marek Sztuk

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie