Skocz do zawartości

Tropimy faszystów!

Martian

Rekomendowane odpowiedzi

Jurek - jak na razie ci twoi chuligani czy kibole przynoszą swojemu krajowi więcej strat niż pożytku. Zdemolowane stadiony, przystanki autobusowe, witryny sklepowe, rozróby po każdym meczu - tak się traktuje własność swojego kraju?"

borsuk,grubo,bardzo grubo przesadzasz.Gdzie Ty masz tyle zdemolowanych stadionów,witryn sklepowych?Żartujesz chyba,albo kupujesz wybiórczą co ranek.I wcale nie mówie tego w formie żartu.Przyznam Ci się, że jestem częstym gościem na meczach i ostatnio jakaś zadyma była bodajże 3 lata temu na meczu z Wisłą Kraków.Ciekawe ile przez ten czas było jakiś akcji niezgodnych z prawem na dyskotekach,na ulicach,w sklepach itd...
Odnośnie zajść 11 listopada,to bardzo szkoda że ludzie nie znają prawdy tj.akcja wybiórczej dotycząca zablokowania naszego marszu.
Nie jestem członkiem NOP,MW,nie zamawiam prawą ręką pięciu piw,ale kocham prawdę i nienawidzę robienia sieczki z mózgu przez wiadome media.Fuj.

• Odpowiedzi 341
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A najbardziej borsuk rozbroiłeś mnie stwierdzeniem- ozróby na każdym meczu".Ty nawet nie wiesz co piszesz.
Jutro właśnie ide na te rozróby z żona i 3-letnim synkiem.:)
Wybacz borsuk,ale nie pisz głupot,jak nie znasz faktów.

To nie pisz bzdetów o rzeczach o których nie masz najmniejszego pojęcia.
Zawsze na meczu mam miejscówkę koło takiego Pana,lat ok.85.Zawsze przychodzi w szaliku i głośno dopinguje.Mówie Ci,co z Niego za wandal,ileż to już taborów i sprzętu zniszczył. :)Sektor wyżej zawsze siedzi biskup całej diecezji,ten to dopiero Ci taboru narozwalał!!! :)
A tak poważnie...Wkładasz wszystkich do jednego wora,jak te wszystkie pismaki z wybiórczej i redaktorki z tvn.Prawdy nie znasz albo nie chcesz znać.A dziwi mnie to,bo po sposobie pisania,domyślam się,że mam do czynienia z człowiekiem inteligentnym.

Jurek.S pisze o sobie i innych kibicach my", więc forma wasze" nie jest chyba nieprawidłowa?
Aby była jasność - swojej krytyki nie kieruję do normalnych kibiców, szukających na stadionach emocji sportowych i dopingujących swój klub. Ale gdy osoby obwieszone narodową symboliką (barwy narodowe, godła) dokonują czynów chuligańskich to razi podwójnie...
Nie chciałem urazić Jurka - mam nadzieję, że nie jest kibolem" ani chuliganem.
Nie p wandali przez pryzmat polityczny - wandal to wandal,

I znowu muszę poprzeć Borsuka;) - Trzeba rozróżnić margines od kibiców... A patriotyzm od zadymiania...
Ale nie znając się, nie wsadzajmy się do worków bo do niczego to nie prowadzi. Ja, na ten przykład, według niektórych byłych userów, zawsze byłem określany różnymi określeniami dość mocno kojarzącymi się z nazizmem...
Mam nadzieję, że zwycięży zdrowy rozsądek.

I teraz już wiemy, że 11.11. w zadymach i chuligańskich ekscesach po stronie patriotycznej nie uczestniczyli ani narodowcy ani kibice. To byli tylko agresywni osobnicy ucharakteryzowani na powyższych, których nikt nie zna i z nikim nie kojarzy.
Ciekawe, czy tak samo było po stronie postępowej - Antifa, środowisko Krytyki Politycznej i pozostali organizatorzy lokady" też nie przyznają się do swoich" zadymiarzy.
A może to wszystko naprawdę się nie działo? Fakt medialny? Prowokacja TVN-u i Gazety Wyborczej?:-)

@wino. Hehe, he , he... Hehe.
@Danieloff musisz poszukać w necie wywiadów Blumsztajna i innych z jego ekipy by sobie wyrobić zdanie Było w telewizji...
@cairo nie imputuj swoich problemów intelektualnych innym;)
ps
@wino
Hehe, hehe...he, heh, ...hehe, heh

Dziki pies, takie lewackie, antyklerykalne propagandówki są przeznaczone dla debili, którzy nie mają pojęcia o historii. Kościół w służbie swastyki? Kolego, czy Ty w ogóle ukończyłeś choćby podstawówkę? Kto uczył Cię historii? Nazwisko proszę!!!

panowie i panie.takie są fakty.proponuje lekturę książki Mariusza Agnosiewicza Kościół a faszyzm.Anatomia kolaboracji".z lewakami,gejami i Paliknotem nie mam nic wspólnego po za tym że urodziłem się w Biłgoraju.
z poważaniem dziki pies z Biłgoraja co ma bycze jaja.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Platformizm o ten chodziło bo obecny to zmodyfikowany odrobinę na potrzeby dnia dzisiejszego.
Dziki pies nawet na forum znajdziesz ciekawe dyskusje poparte wieloma różnymi źródłami a obalające brednie o Watykanie...
Podczas okupacji zginęło ponad 30% polskich księży.
http://m.nowyekran.pl/pdfs/431/nowyekran_post_13058_29a28ca4.pdf

Martian- Podczas okupacji zginęło ponad 30% polskich księży." niekoniecznie widzę związek z Watykanem... No, jeśli już do z podejściem hitleryzmu do KK ( ale też nie całego i nie we wszystkich odmianach chrześcijaństwa ).

Ale, z ciekawości, czy aby ta dyskusja się nie powinna powoli kończyć?

W tej kwestii Kościół ma zachowania bardziej chwalebne oraz nieco mniej,choćby za sprawą takich postaci jak bp. Alois Hudal,dzięki któremu paru nazistów zwiało po wojnie do Ameryki Południowej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie