Skocz do zawartości

Tropimy faszystów!

Martian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dla porzadku, swastyka czyli lamany krzyz byla symbolem najrozniejszych organizacji ale nie faszystow. Ich znakiem rozpoznawczym, jak nazwa wskazuje, byla fasca symbolizujaca sile w jednosci. Byla przed wojna popularnym symbolem wloskich partii politycznych najrozniejszej masci. Do dzis mozna ja znalezc m in na pieczeci senatu US.

Zamawianie pięciu piw" to też [co każde dziecko wie] starorzymskie pozdrowienie". A to, że swastyka po drugiej Wojnie Światowej ma jednoznaczne konotacje, to oczywiście wina Żydów i Wybiórczej". O prasłowiańskich", brunatnych mundurkach z koalicyjkami już pisałem...

Martian napisał: Balans muszę przyznać, że pocieszna, z ciebie chłopina. W domu też tak wszystkich podejrzewas"

Brakło argumentów?
Może i ze mnie jest pocieszna chłopina", ale z ciebie w takim razie jest żałosna chłopina, miotająca się z dylematem; jak tu udowodnić, że neonazi są Prawdziwymi Polakami". Bo przecież tak dzielnie walczą" z Żydami i z Wybiórczą". A to, że odwołują się do symboliki tych, którzy chcieli nas przerobić na nawóz, to tylko taki wypadek przy pracy...

I jeszcze tak odnośnie tych kochones/kojones" - to w czasach gdy [przynajmniej teoretycznie] groziła kara śmierci za zabawę w opozycję, chyba je jednak miałem. Więc forumowym gówniarzom i zbyt późno urodzonym opozycjonistom mówię: czas na siusiu, paciorek, zamówienie pięciu piw" do obrazka adolfka" i do spania. No i rączki na kołderkę...

A ja mam nadzieję, ze młodzi ludzie nie będą ubierać mundurków wzorowanych na tych hitlerowskich z SA i nie będą hajlować".

Bo pewnie na ten widok przewracają się w grobach Ci Polacy, których wymordowała ta brunatna zaraza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie