jacho Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 A ja mam 2 zdalnie sterowane śmigłowce i wreszcie kupiłem nową aparaturę :PA z KBKS bardzo lubię postrzelać. Dobrą wiatróweczką również nie pogardzę. Choć przyznam szczerze, że dość szybko robi się to nudne i więcej niż godzina na strzelnicy to już męczarnia.Chyba nieco zbaczamy z tematu :)A wiadro z podwójnym denkiem rządzi!
Tony Manero Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Ja też się bałem na te zloty jeździć, tylko zza drzewa patrzałem... Ale mogę uspokoić, że kbks-ów nie mieli. Nastolatków też tyle, co kot napłakał. Przewaga panów w średnim wieku z brzuszkiem, panie też raczej starszawe. Żelazka podobno nawet nie było, żeby się na wieczorne balety odprasować.
woytas Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Myślę, że wątek się już wyczerpał i dalsze posty nie wniosą nic nowego.Jeśli ktoś chce coś dodać w temacie proszę o kontakt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.