ktos451 Napisano 29 Październik 2011 Autor Share Napisano 29 Październik 2011 Witam, znajomy właśnie wrócił z afganu i dał mi takie dwie naszywki, czy jeśli którąś przyszył bym sobie do kurtki to ŻW lub inne organizacje militarne, czy paramilitarne mogą się do mnie przyczepić?Co nie zmienia faktu że i tak sobie jedną przyszyję - tylko chcę wiedzieć mogą mieć z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Możesz,a swoją drogą mocno tandetnie wyglądają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Wykonane wyglądają ok - ale te kościotrupy niezbyt kojarzą się z misją pokojową i krzewieniem demokracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Jakość wykonania ok,ale motyw to przerost formy nad treścią,wygląda jak tanie badziewie dla rezerwistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 On sam sobie ich nie wyszywał, takie dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 A tak w ogóle to co mogą mi zrobić? Kazać zdjąć, czy jakieś kary są za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Zacznijmy od tego,że to nie są regulaminowe naszywki od Mon-u,kupuje się takie cudaki prywatnie dla dodania sobie fasonu.Kupa tego badziewia na allegro,możesz nawet toto psu przyszyć do zadka i nikt nie ma prawnej mocy Ci tego zabronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,8873869,Afganistan__moda_na_nieregulaminowe_naszywki_wsrod.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 Może psa kaleczyć nie będę, ale sobie przyszyję, myślałem że są to regulaminowe naszywki ISAF, np. jak flaga na ramieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 kolego ktos451 z całą pewnością jedyną reakcją jaką wywoła Twoja naszywka będzie conajwyżej uśmiech politowania.Te, nazwijmy to szmatki, sprzedają na hadżi po ok 3-4$ a co do ich treści to możesz sobie zamówić jaką chcesz, najśmieszniejszą jaką widziałem była SANTA CALUS PROTECTION TEAM" i na niej motyw Mikołaja i trzech agentów w garniakach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 no z takimi naszywkami na wykopkach jesteś nietykalny,misja specjalna jakby co :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 Taa, z ramienia rządu szukam fragmentów UFO które Niemcy budowali w MRU. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Pytanie zasadnicze,w jakim celu to chcesz przyszyć? Szpan? Czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Zamów sobie naszywkę STRAŻ LEŚNA"Pieniążki podobne a i uciechy więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Mogę takową odstąpić koledze:),zielone tło i białe litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 31 Październik 2011 Autor Share Napisano 31 Październik 2011 Łaziłem w lesie po krzakach i się gdzieś zahaczyłem, kurtka rozdarła się na ramieniu, a naszywka to akurat zakryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 31 Październik 2011 Share Napisano 31 Październik 2011 To już lepiej zszyj kurtkę na okrętkę" - przynajmniej siary nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.