Kaczor82 Napisano 7 Październik 2011 Autor Share Napisano 7 Październik 2011 Co prawda sama historia będzie pewnie po spielbergowsku ckliwa (chłopczyk + konik ;)) ale batalistyka pierwszowojenna może być świetna. Co jak co ale bitwy Spielberg i Kamiński kręcić potrafią. Zwiastun:http://www.youtube.com/watch?v=FeyYIRzZUDQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Nie jest źle, film można już zobaczyć w necie i to w bardzo przyzwoitej kopi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 film jest super troche ckliwy ale wciagajacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Film piękny. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to to, że trudno się połapać w przepływie czasu. Raz jest 1914, kilka scen później już noszą rogacze, a film kończy się w 1918, bez żadnych informacji, że de facto minęły 4 lata. I chyba troche za dużo hełmów II WŚ, ale mieli nadwyżki po szeregowcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maufrais Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Wczoraj oglądałem w sieci. Zrealizowany jak zwykle u tego Pana znakomicie. Tylko chwilami zygliwie" kiczowato i odnoszę wrażenie, że zrobiono absolutnie wszystko żeby przyciągnąć do kina kobiety. Małżowina" mi się poryczała i tyle z tego było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Właśnie skończyłem oglądać - o wiele bardziej mi się podobał niż W ciemności" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 W ciemności....nie przypadł mi do gustu. Ale sam film o koniku" można potraktować jako film przygodowo/rodzinno/wojenny :) Obejrzałem i polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.