Woodhaven Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Wieżyczka dowódcy i zabezpieczenie dachu
manierka Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Super robota moje gratulacje - czy jest szansa na to że w przyszłości będzie w stanie jezdnym czy tylko jako eksponat na stałej ekspozycji?
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Jezdnym??????????? :D To nie pastuch w TDI :DPozdrawiam
bjar_1 Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Co Ty wiesz, wstawią silnik od Jelcza" i zahula jak nic ;)
Czarek Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Śledzę wątek na fb, czapka z głowy wielki szacun, a najfajniej jest jak oddział złomiarzy w wawki chce dorównać i robi co raz to wielkie" akcje:a to wypiaskuje karoserię z gaza 69,albo przestawi 3 armatki na ekspozycji czy uruchomi bata który zanim dostał się w ich łapki był sprawny, czekam nadal co będzie z ich unikatowego zrzyna III:)
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Jak wstawią silnik od jelonka to załoga" będzie musiała nogi podnosić jadąc przez kałuże. :DCzarek , myślisz o panzerdrutenwagen III ? Tego szykują do driftu" pacząc na to jak założyli gęsi. :DPozdrawiam
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 Zapomniałem o zdjęciu panzerdrutenwagena III. Maszyna przystosowywana do driftu.Pozdrawiam
Czarek Napisano 30 Czerwiec 2016 Napisano 30 Czerwiec 2016 tak o tamtego mi chodziło, rzeczywiście zabawnie założone gąski:)ale nie róbmy offtopicu, co nowa porcja zdjęć to buzia mi się szerzej otwiera, Panowie jesteście Wielcy z tą IV!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.