vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 ersatz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 kolejny hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 tak wygląda z bliska, kilka hełmów miało uszkodzenia po kulach :) ładny ostrzał tam się odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 A to HIT Polski wrześniowy guzik. dla mnie zrobiło to największe wrażenie, żeby w okopie z niemczyzną znaleźć wrześniowy guzik. szok:) jutro przesiewamy ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 klapeczka ze skrzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 maniera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 był jeszcze atrament :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 FINAŁ to 16 hełmów, mega dużo masek i puszek, zgnitki oczywiście, oraz dużo innego syfu, nie chcę mi się opisywać, ledwo żywy wróciłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 Dziękuję za UWAGĘ :) życzę miłego oglądania. Jutro Ciąg Dalszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Ty to umiesz ciśnienie podnieś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 z kąd wiedzieliście że jest tam okop,były tam jakieś walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 Tak były walki. zero tematu w książkach, za to dobrze rozmawiam po czesku( przynajmniej staram się ). Po ludziach pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 cholera, ja jeszcze nie trafiłem żadnego chełmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 i tak muwią w którym miejscu siedzieli niemcy?i były okopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Jak będziesz tak mÓwił to żadnego Hełmu nie trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 ale mnie nakręciliscie, już nie moge śię doczekać jutra.gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 zawszę zaczepiam najstarszym mieszkańców:) i dużo opowiadają, chodzą ze mną i pokazują miejsca gdzie coś stało, było itd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Piękne trafienie :) Dawaj tu jednego hauera hehe :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 vojtaz2 gratulacje fajne fanty kop kop może jakis zrzut klamerek będzie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 super:) aż sie boje jutra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Ładnie, szkoda tylko że taki straszny stan Wam tam wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 ładne zrzutowisko zdrów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Gratuluje Wojtek miałeś nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 Naprawdę... aż ślinka cieknie ;) ten wrześniowy guzik może mieć ciekawą historię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Listopad 2011 Autor Share Napisano 4 Listopad 2011 Dziś rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.