czarek100 Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 witam kolegów nie wiem czy było czy to dobry pomysł lecz watek ten założyłem po to by każdy mógł popisać sobie o wszystkim i o niczym gdy nudno i na forum nic się nie dzieje tylko z zachowanie regulaminu forum.nie wiem co o tym sadzicie jeśli wątek do bani to niech moderator usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 czarek,proszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Kol Czarek-to jest propozycja czarowania moderatorów naszego forum.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Hebda ,a ja na przykład mimo tego ,że kilkakrotnie próbowałem nie mogę się na czat zalogować ze względu na zbyt długą nazwę użytkownika.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Mam ten sam problem.... jestem za dlugi... z imienia :DProsilem swego czasu o interwencje ale nici.... nic z tego.panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 wie ktoś może,o której warto zajrzeć na ten chat ? teraz tam bardzo cichuutko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 :):):):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Wiczorem zazwyczaj ktoś tam siedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.