vis1939 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Po co żreć żarcie dla kota,jak można zjeść kota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Żeby mieć lśniącą sierść.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Visku,Ty znowu o kotach?mi się jeszcze odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ja ostatnio odpuściłem kotom,ciężko już o nie żylastego na osiedlu.Tak czasem jeszcze sentymentalnie mi się przypomną te wiosenne grille:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 kolego vis1939 to teraz wiem dlaczego u mnie żadnego kota nie ma ,a jak jest to stary albo kulawy.teraz to nawet psy zaczęły ginąć ze wsi.to teraz niech panowie pomyślą co po euro będzie jak francuzy zaczną wracać z Polski to już rechotu żaby nie usłyszymy bo sobie w słoiki włożą i do siebie jako ogórki przeszmuglują.to nie jest jednak jeszcze najgorsze ,co będzie jak ruscy wpadną na euro to się zacznie brud smród i ubóstwo w kraju komuna w monopolu ocet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 oczywiście panowie wszystko żartem bo dobrze jest się pośmiać na dobranoc lepiej się śpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ja to myślę że jednak nasi emeryci rozkręcą tą całą Unie na części :):) Polak potrafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 włożą do słoików na siedemdziesiąt lat a później będzie sensacja.kolego huk100 może z tą unią jest jak z winem im dłużej leżakuje tym jest lepsze:)lub jest markowe pod warunkiem że pije je marek:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 zależy jakie wino:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 no jak jakie markowe:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ludziska zjadają dziwne rzeczy,w średniowieczu kot dostąpił w okresach głodu określenia ˝królika dachowego˝ , podczas wielkiego głodu na Ukrainie w latach 30tych zjadali małoletnie bachory,aby nie było absmaku ponoć się wymieniali pomiędzy rodzinami,my zjemy wasze a my wasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Korekta ¨my zjemy wasze a wy nasze¨, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/551/offsetk/0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Bear Grylls wciąga co popadnie i nie wybrzydza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.