Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hebda je w zasadzie ylko" z zewnątrz kojarzy...

Nie miał okazji tam dłużej uczęszczać- zaraz po tym, jak zjadł rybki przemeldowano Go do OHP...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:59 04-09-2017
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam

podoba mi sie ideaa panie Bogdanie.

jestem kolekcjonerem, milosniekiem historii i antykow.
mieszkam w UK i chetnie cos podesle do uzupelnienia kolekcji...tylko co??

jest cos, co by Pana zainteresowalo z obszaru Uk i zwiazanego z historia Anglii??

pozdrawiam
Andrzej
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Nie chciałem stosować kryptoreklamy :)
Zdaję sobie sprawę, że coś takiego jak prywatność w dzisiejszych czasach nie istnieje. Gratuluję detektywistycznej żyłki ;).
Ale skoro kolega umieścił numer szkoły, to zapraszam na stronę szkoły, można tam zobaczyć inne wydarzenia jakie udało mi się zorganizować od września :).
Przy okazji, powiększenie kącika paleontologicznego ;)
Bogdan

Napisano
Nie mam powodu by się kryć, zbieram eksponaty, które wykorzystuję w zainteresowaniu historią, więc spokojnie ;).
Kufer powiadasz? No, niestety problem jest bo ja nie posiadam takiego środka lokomocji.
Ale chętnie obejrzę zdjęcia skrzyni :).
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano

To znów się pochwalę.
W tym tygodniu odbyło się spotkanie z powstańcami z ZPW, dla których pisaliśmy kartki świąteczne.
Plan był taki, że na spotkaniu będzie kilku uczniów, ale chętnych było wielu i nie miałem serca odmówić dzieciakom spotkania z gośćmi.
No i było bardzo sympatycznie, spotkanie przeciągnęło się w czasie i na koniec były autografy ;)
Pozdrawiam