RAJTEKZKS Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Okrezna5 to było miłe i sympatyczne spotkanie:) I dziękuję za monetki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Ok do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 Jako,że mnie dość długo nie było wrzucam fotki monet z kilu wypadów :) Mojej kochanej Brandenburgii i Prus.Wybrane te ładniejsze i już podczyszczone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 Rewersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 Kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 i ponownie rewersy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Ale monetki!!Pogratulować!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Gratuluję znalezisk, oby tak dalej.PZDRPs.RAJTEKZKS, piecząteczkę wymieniłem na szóstaka Wazy, mam nadzieję że też trafisz taką samą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 cool moniaki powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Z ostatniego weekendosa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr25 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 No Ty mnie chwalisz, a Twoje znajdki to fiu fiu dopiero...:) świetna sprawa. Gratuluje zbiorów!U mnie niestety pola w większości obsiane albo jeszcze kukurydza na nich rośnie... :( Poza tym faktycznie trzeba mieć szczęście, sporo czasu i dobre miejsca, blisko traktów czy długo uprawiane pola...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 Te wszystkie fanty tym Tesoro Silver ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 Nic dziwnego przecież Tesoro Silwer to ekstra maszyna ale w 80% to dobre miejsce na jakim szukamy a nie wykrywacz ale dobrych miejscówek już coraz mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 26 Październik 2013 Autor Share Napisano 26 Październik 2013 Dokładnie Okrężna ma 100% racji.Najważniejsza jest miejscówka i raz jeszcze miejscówka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 Dawno mnie nie było bo coś się zaniedbałem.Przedostatnie zatem fanty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 Zawsze mnie zastanawiają te naparstki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Fajne niektóre monetki - na moich terenach dość egzotyczne. Skoro ostatnie fotki są z przedostatniego wypadu to czekam na te z ostatniego.Pozdrowienia z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 OpryskStonki... u nas w małopolsce są też fajne miejsca i też idzie cudeńka wyciągnąć.:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Oczywiście, że tak - wystarczy rzucić okiem na temat z fantami moimi i barova. Tak czy inaczej nie znajdziesz tu za wiele fryderyków wilhelmów i innych pruskich monet. Tzn zdarzają się ale to promil wśród popularnych u nas austro-węgier i rosji carskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Tak masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 14 Listopad 2013 Autor Share Napisano 14 Listopad 2013 Kolego OpryskStonki już dodaję z ostatniego buszowania:) Oj a u mnie Twe monety egzotyczne są choć sporadycznie się trafiają :)Ale to logiczne :)Gorzowskie pozdrawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 14 Listopad 2013 Autor Share Napisano 14 Listopad 2013 I tyły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 14 Listopad 2013 Autor Share Napisano 14 Listopad 2013 Fryderyk Wilhelm - II grosze z 1652 awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 14 Listopad 2013 Autor Share Napisano 14 Listopad 2013 i rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.