Skocz do zawartości

Rajtekzks Lubuskie czyli dawne gorzowskie kłania się :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...

Kolejne wypady tegoroczne.Pierwszy na ugorki w mym miasteczku.Bez rewelacji może ale sreberko bardzo mnie ucieszyło,gdyż tego rocznika u mnie nie było. Następne fotki to już rejon pobliskiego MRU,który bardzo mile mnie zaskoczył:) Szczególnie zwłaszcza 20 pf z 1875 roku,mennica C. To drugie 20 pf sreberko jakie mi wpadło do klaserka w tym miesiącu ( pierwsze prezent od koleżki)

• 1 month later...
Oj już takie nie bogate echh Lata przeszukań tabunu poszukiwaczy zrobiły swoje :) Choć czasem coś wyskoczy jak widać.Ale generalnie to już nie je to :) Także Tuszek do boju! Też załuje ze sowiet ja stuningował i dlatego powędrowała do kolesia jako prezencik.A co do działania to czasu troszkę brak ale mam nadzieję,że wkrótce będzie go więcej :) Pozdrawiam serdecznie koledzy.

• 4 weeks later...

Dooobra po dłuższej przerwie trzeba coś wrzucić.Na początek zdobycze" z tego weeknda czyli świeżynka.Szczególnie cieszy Medal Pamiątkowy Kampanii Włosko-Niemieckiej w Afryce choć i ptaszysko WH ładne i ciekawie sygnowane.Dodając do tego guziczki napoleonki i prusaki sądzę,że był to bardzo owocny weekend:P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie