RAJTEKZKS Napisano 14 Marzec 2012 Autor Share Napisano 14 Marzec 2012 Dokładniejsza fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 14 Marzec 2012 Autor Share Napisano 14 Marzec 2012 Śmietniczek z whw i miseczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 Dzięki za dodanie fotki z sygnaturą masz fajnego fanta Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Kolejne wypady tegoroczne.Pierwszy na ugorki w mym miasteczku.Bez rewelacji może ale sreberko bardzo mnie ucieszyło,gdyż tego rocznika u mnie nie było. Następne fotki to już rejon pobliskiego MRU,który bardzo mile mnie zaskoczył:) Szczególnie zwłaszcza 20 pf z 1875 roku,mennica C. To drugie 20 pf sreberko jakie mi wpadło do klaserka w tym miesiącu ( pierwsze prezent od koleżki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 trzy orzełki Wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 20 pf i tarczka ze sznura Wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 A oto ostatnie ziemiankowe owoce" Klamerka była by ładna lecz niestety sowiet chciał przerobić na swą .Orzełek był pogięty lecz dał się wyprostować całe szczęście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Mamy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 i zbliżenie klamry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 23 Maj 2012 Share Napisano 23 Maj 2012 Bogate te ziemianki i śmietniczki. U mnie już takich nie ma. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 23 Maj 2012 Share Napisano 23 Maj 2012 Cholera... muszę zacząć czesać ten teren bo mi wszystko sprzątniecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 24 Maj 2012 Share Napisano 24 Maj 2012 kolegoo DOMILUD PL są u ciebie też takie ale trzeba jezdzić i szukać:D...Rajtekzks widze że działasz,szkoda że klamerka po ruskim tuningu:D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 Oj już takie nie bogate echh Lata przeszukań tabunu poszukiwaczy zrobiły swoje :) Choć czasem coś wyskoczy jak widać.Ale generalnie to już nie je to :) Także Tuszek do boju! Też załuje ze sowiet ja stuningował i dlatego powędrowała do kolesia jako prezencik.A co do działania to czasu troszkę brak ale mam nadzieję,że wkrótce będzie go więcej :) Pozdrawiam serdecznie koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 A tu ze spacerku po Międzyrzeckim polu:) Cieszą zwłaszcza kolejne guziki prusaczki do kolekcji i ciekawa lokalna plomba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 Plomby przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Maj 2012 Autor Share Napisano 24 Maj 2012 i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Dooobra po dłuższej przerwie trzeba coś wrzucić.Na początek zdobycze" z tego weeknda czyli świeżynka.Szczególnie cieszy Medal Pamiątkowy Kampanii Włosko-Niemieckiej w Afryce choć i ptaszysko WH ładne i ciekawie sygnowane.Dodając do tego guziczki napoleonki i prusaki sądzę,że był to bardzo owocny weekend:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Tyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Przód napoleonków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 A tu tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 fajne guzioły, ale 60tka jest NIII .pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Noooo tak mi nie pasowała :) Ale zmyliło mnie to,że ozjechana" kompletnie:) A powiedz mi kolego czy guziki Napoleona I miały takie koszyczki z tyłu jak Napoleona III ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 A tu kolejna porcja fotek z wypadu w niedaleką okolicę :) Znowu wpadły guziki prusaczki(dwa pocztowe,choć kiepskie stany) i z numerem 2 i 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Medal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.