brudnyharry Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Witam.Pytanie czy ten wyjazd w tą niedzielę co będzie,czy w następną czyli za 2 tygodnie?.Bo jak widziałem u siebie pola to wygladały zbyt obiecująco.Kolega rajtar mówił że był ,sprawdzał i jeszcze zamarznięta ziemia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 ps.chciałem powiedzieć ,że nie wyglądały zbyt obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Harry padło mi gg mój nowy numer 41614171 daj znać bo całą liste starciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 ten wypad w tą niedzielę czyli 26. Myślę,że do niedzieli będzie na plusie i będzie się dało kopać poletka. Ja dzisiaj byłem ale w lesie i spoko:) wyszło trochę monetek ale w większości prl-ki. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Ja panowie nie preferuję wypadów w zimę ale chętnie poznam ekipę może już wczesną wiosną:) Co do tej miejscówki kol. Rajtar rozmawiałem już na ten temat z Kol. harrym, i zapraszam oczywiście na gygy 10392787, a także na tel. dokładnie przybliże co i jak...sprawa jest ciekawa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Panowie ... co tak tu spokojnie, podzielcie się z kolegą wrażeniami z ostatniego wypadu , słyszałem od Petera,że było całkiem , całkiem...a jak inni? Harry...a Ty jak ? zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 ogólnie nie było źle, ale rewelacji też nie było:/ ja dużo drobnicy wyciągnąłem. Guziki, monetki, łuski i kawałek klamerki A-W(szkoda, że nie cała) Znów nas śnieg zasypuje:( szkoda bo było tak fajnie:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Witam.Ogólnie fajne miejsce.Trochę drobnicy wpadło,szkoda że monetek jak na lekarstwo,ale nie żałuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Witam wszytkach w nowym, oby bardzo udanym, nowym roku:)Zima sobie poszła precz, ptaszki spawają a ta piękna 3krajcaroweczka" wychyliła się aby ogrzać patynę w promieniach wiosennego słoneczka:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Ładny fancik kolego , a krajcarek się wygrzewał w okolicach Bochni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Witam.No proszę jak pęknie kolega godefroy sezon rozpoczął.Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 My ostatnio z barovem tez rozpoczynalismy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Witajcie, tak tłuściutki krajcarek z miasta Bochni pochodzi:)Gratuluje Kolegom ładnego połowu", na pewno każdemu z Nas uda się coś ładnego znaleźć w tym roku, jedyny warunek to wytrwale szukać:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 O proszę, widzę, że i Kolega proxą nie próżnuje:)! Która wersja?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unreal89 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Witam jestem z okolic i Miechowa i Wolbromia interesuje mnie wypad parogodzinny w jakieś dobre miejsca jakby ktoś był chętny to proszę pisać na tel 517111385mam dobre doświadczenie jak na razie z ace250Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Kopie Krakow w ndz 01.04 czy swietuje?:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Wszystkim poszukiwaczom z Małopolski a w szczególności: peterpanowi , harremu , WWO, sidzokowi , unrealowi, ziarnoo,klemensowi,sharkiemu , barovovi i innym , których nie wymieniłem ,życzę zdrowych , rodzinnych świąt ,i szczęścia w wiosennych wycieczkach na pola i lasy.RAJTAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 W imieniu własnym dzięki wielkie za życzenia kolego Rajtar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 dzięki Rajtar i dołączam się do życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyzniak Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 witam, jestem od niedawna na forum, a w ostatnim czasie stalem sie szczesliwym posiadaczem garretta ace 150:) pochodze z okolic radomia i tam z kumplem troche szukalismy po lasach, choc nic szczegolnego nie znalezlismy strasznie mi sie spodobalo. Sama frajda znalezienia czegokolwiek starszego ode mnie ( jesli to nie polmos )mnie cieszy:D Problem w tym, ze na co dzien siedze w krakowie a tych okolic az tak dobrze nie znam i jak nawet znajde jakas miejscowke to okazuje sie, ze albo strasznie zasmiecona albo masa ludzi. chetnie bym sie pod kogos podpial (razem zawsze razniej:))jesli chodzi o transport mam jak cos pieknego" fiata 126p:)na brak wolnego czasu tez na razie nie moge narzekac;] takze jesli ktos chetny to czekam:) pozdrawiam Krzyzniak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 jest ktoś może na niedzielę. nowy z hs-3 chętnie by się wybrał. kraków bądź okolice. tel 608706663 lub mail tranzystor@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Witam .Widzę nowe twarze :-)na naszym temacie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 więc ruch na forum jest. jest ktoś na niedzielę? ja mam miejscówkę na poniemieckie okopy, ale niestety nie używane. jest jeszcze jeden temat na teren nad skawą, podobno dobrze bronioną a nawet i bombardowaną - witanowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 krzyzniak wejdz na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Witajcie!Dawno tu nie byłem :-(. Czy ktoś może w okolicach długiego weekendu będzie działał? Chętnie się dołączę. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.