brudnyharry Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Witam.Kolego barov niewiem czy zapał tu cokolwiek pomoże,no chyba że lubisz kilofem machać,a i to niewiem czy coś pomoże(bez urazy).A tak na poważnie to zawsze możemy na wiosnę gdzieś razem pokopać nie ma problemu.Jeśli możesz to daj jakieś namiary na siebie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnik Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 widze że przyszły roztopy , i są ferie jak by ktoś chciał to krkkkk@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Witam.Ja bym jednak poczekał z tydzień.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Czy , któryś z Was był już w trenie? da się kopać , czy lepiej zostać w chałupie i zaparzyć herbatkę?Harry jakieś ciekawe publikacje wpadły Ci w ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Myślę kol. RAJTAR, że i po roztopach ziemia będzie jeszcze zamrznięta na co najmniej 14cm. Osobiście mam dobą miejscówkę...Potwierdzona informacjami od dziadków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Witam.Rajtarku kupiłem ostatnio na alledrogo książeczke ptSzkice historyczne jedynastego wieku" autor Tadeusz Wojciechowski.O tej puplikacji mówił mi kolega WWWO292.Jeszcze jej nie zacząłem czytać gdyż jeszcze jestem w trakcie czytania innej książeczki.W najbliższych dniach ma dotrzeć do mnie książeczka pt Karczmy i zajazdy polskie".Może się z niej czegoś dowiem ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 A co rajtarku uderzamy w ten weekend,tam gdzie mieliśmy uderzyć po ostatniej rozmowie tel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Harry w sobotę jadę w rodzinne strony i chciałem coś spróbować kopnąć , a jak się pogoda utrzyma to za tydzień ruszamy pomóc Wojtkowi co by się nie czuł samotny na tych hektarach , ewentualnie w piątek jak nie będziesz pracował można gdzieś wyskoczyć.Jak się będziemy wybierać to trzeba pamiętać o Peterze co by go zawiadomić chociaż obawiam się ,że jak się zgra ze swoim nowym sprzętem to nam może pozostać podziwianie widoków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 SHarky a co to za miejscówka ? , tzn. chodzi mi o to z jakim okresem ewentualnie wydarzeniem w naszej historii może się wiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 A co wspominał Ci coś Wojciech o tych hektarach?(do Rajtara).Ależ oczywiście ,że o Piotrku nam zapomnieć nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Wojciech milczał jak głaz w sprawie hektarów , ale szkoda żeby się sam męczył w tak ciekawej okolicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 No tak tak masz zdecydowanie rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Jak będe coś wiedział na temat owych hektarów to zadzwonie,jeśli pozwolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 właśnie harry da znać:):)jutro ide na rekonesans czy aby pan nie zasiał w grudniu bo pogoda sprzyjała jeśli zasiane to i tak zapraszam jakieś miejsce sie znajdzie .Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 WWO sorry ,że tak o Twoich hektarach za pośrednictwem Harrego , ale mam nadzieję ,że nie wyrzucisz i psami nie poszczujesz ;)pozdrawiam Was chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 tak, spuścić na chwilę z oka i już człowiek poza nawiasem :) . Co to za hektary dorwaliście? Te Harry co mówiłeś? I pan B.? Pytałem kolegę, nazwisko i postać zna ale człowieka bliżej nie. Największy w okolicy posiadacz i dzierżawca. Napalacie się widzę jak szczerbaty na suchary :) . Można by wyskoczyć na jakieś piaski, łatwiej wbić łopatkę. Ale to za jakiś tydzień. Niedziela? Ja mam wolną. Jakby byli chętni to proponowałbym nad Dunajec. Jest ciekawe miejsce, gdzie warto by wrzucić neodymka. Znajdzie się ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 dokładnie Peter o te hektary" chodzi...Jak pogoda dopisze to i ja się pisze...się zrymowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 No witam witam kolegę Petera.Tak tak właśnie o niego chodzi.No ja bym pojechał nad dunajec nie koniecznie z neodymem ,którego notabene nie posiadam ,ale z piszczałą jak najbardziej.Zatem jestem na tak.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 no to niech się posiadacz neodyma wypowie. Jakby coś, to 2 miejsca z Krakowa są u mnie wolne. Niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Witajcie! Peterpan Ja też mam wolną niedziele:) Neodym i proxima gotowa aby wyjść w teren:) Tak wiec można wyskoczyć. Więc kto chętny?? na pewno Peterpan i Ja na 100% Brudnyharry i Rajtar jedziecie?? W końcu jakieś wspólne wykopki by sie przydały:D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Jak już pisałem jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 No i gitarra :) Już ostatnio tak mnie brało na jakieś wykopki ale ta zima:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Peter , no i widzisz??? wychodzi na to ,że wcześniej niż myślałeś musisz zmienić auto na większe ;) tylu chętnych to Matka Ziemia jeszcze nie widziała I DOBRZE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Ja??? Ja nie muszę, muszą ci dla których u mnie braknie miejsca a będą chcieli dojechać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Witam. Byłem dzis na rozpoznaniu owych hektarów jak widać jeszcze śniegu sporo. Poletko jest nie obsiane:) Teraz pozostaje spotkac pana B. Rajtar nie ma sprawy sam i tak nie dałbym rady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.