brudnyharry Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam.Jak już z resztą Jacek wie nie dam rady z wami w sobotę pojechać,ale następnym razem jak coś do kolego peterman możesz dać znać.Pozdrawiam i życzę udanego kopania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2011 harry jeszcze nie jedna monetka uchyli przed nami swój rewersik , jeszcze nie raz pokopiemy razem...póki co , jeśli trafi się coś godnego uwagi na pewno albo Peter albo ja zamieścimy foty.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Nie wiem czemu sie tak uparliscie na to Brzesko i Bochnie, skoro podobno Jura nadal nie odkryta. No ale ok, nie zapomnijcie fot co dzis wyszlo:>PS, fanty fantami, ale zdjecie jakie klimatyczne wyszlo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 my się na nic nie uparliśmy, jeździmy tam gdzie podobno też nie odkryte. A że dostaliśmy kilkadziesiąt ha do przejrzenia na legalu, to i jeździmy. Odległość podobna, prawdopodobieństwo fantów też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Witam.No Piotrek chwal się co tam wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 spoko Harry, dziś załatwiłem wejściówkę. Jeszcze wysokie ściernisko, nawet 20 cm, a już 3 monetki nam wpadły. Po orce będzie chodzenia na całe tygodnie. Poza tym tradycyjnie, drobnica militarna: łuski, kulki szrapnelowe. Jak opadną liście pojedziemy tam gdzie byliśmy, bo na razie sytuacja taka jak była. Czyli gęstwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 A ja tam lubię Brzesko:) tylko trzeba wiedzieć gdzie łopatę wbić! :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Jak wcześniej pisałem , wszelkie fanty lubią sidzoka ;)Apel do harrego... pochwal się wykopkiem , no harry nie bądź taki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Witam .Pochwalę się pochwale tylko jak na razie późno wracam z pracy i nie mam kiedy wrzucić foty,ale może mi się uda dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 bez pochwalania sieczy ktos ma jakies plany na sobote wczesnie rano i czy mozemy polaczyc sily?pzdrmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 A o to mój niedzielny wykopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Może zdjęcie nie jest super ale zawsze coś tam widać.Niedzielne trafienie zymek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 zgodnie z obietnicą Jacku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Piotrek jak coś planujesz na sobotę to jestem chętny.PozdrawiamPs.Daj znać na tela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2011 No Harry , muszę Ci powiedzieć , że pierwsza klasa!!! rewelacyjny wykopek , a swoją drogą w dosyć ładnym stanie , a jak rewers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 ja sobotę spędzam strzelająco. Będę ogarniał pajęczynę z luf. Trochę dymienia czarnoprochowego. Będę prowadził małe zawody strzeleckie a przy okazji sam trochę postrzelam rekreacyjnie. Gdyby ktoś chciał to zapraszam, będzie czarny proch i będą kbks-y. Kawałek za Brzeskiem - Jacek wie gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 powiedzmy że niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 harry sprawdź gadu gadu Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 sidzok wybierasz sie gdzieś na kopanie ,bo jeśli tak to chętnie się przyłącze.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 chodziło mi o sobotę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Janek, tez bym wszedl w temat w sobote od switu.pzdrmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Witam! ja najbliższe weekendy z dzieckiem w domu siedzę więc nie bardzo mam się jak wyrwać! A na dniach kończy mi się umowa internetu więc mogę się nie odzywać:/ Póki mi nowego neta z innej firmy nie podłącza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Witam.Do kol.sidzok.Słuchaj jak możesz to podaj mi do nr telefonu.mam sprawę do Ciebie ,ale to już na telefon.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 w niedzielę jadę do Brzeska na wybory, a przy okazji wezmę sprzęt i gdzieś ruszę, więc gdyby ktoś chciał się wybrać, nie ma problemu. Lokalizację możemy omówić po drodze, kto był - wie co jest do dyspozycji. Podam możliwości i zrobimy swoje wybory :) . Wyjazd niekoniecznie bladym świtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Witam.Piotrek zadzwoń do mnie w tej sprawie,chwilowo nie mogę sam dzwonić z pewnej przyczyny,więc jakbyś mógł to zadzwoń ty,omówimy szczegóły.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.