Skocz do zawartości

kopanie w krakowie

jacekpluszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Jak już z resztą Jacek wie nie dam rady z wami w sobotę pojechać,ale następnym razem jak coś do kolego peterman możesz dać znać.Pozdrawiam i życzę udanego kopania.
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
harry jeszcze nie jedna monetka uchyli przed nami swój rewersik , jeszcze nie raz pokopiemy razem...póki co , jeśli trafi się coś godnego uwagi na pewno albo Peter albo ja zamieścimy foty.
pozdrawiam.
Napisano

Nie wiem czemu sie tak uparliscie na to Brzesko i Bochnie, skoro podobno Jura nadal nie odkryta. No ale ok, nie zapomnijcie fot co dzis wyszlo:>
PS, fanty fantami, ale zdjecie jakie klimatyczne wyszlo:D

Napisano
my się na nic nie uparliśmy, jeździmy tam gdzie podobno też nie odkryte. A że dostaliśmy kilkadziesiąt ha do przejrzenia na legalu, to i jeździmy. Odległość podobna, prawdopodobieństwo fantów też.
Napisano
spoko Harry, dziś załatwiłem wejściówkę. Jeszcze wysokie ściernisko, nawet 20 cm, a już 3 monetki nam wpadły. Po orce będzie chodzenia na całe tygodnie. Poza tym tradycyjnie, drobnica militarna: łuski, kulki szrapnelowe. Jak opadną liście pojedziemy tam gdzie byliśmy, bo na razie sytuacja taka jak była. Czyli gęstwina.
Napisano
ja sobotę spędzam strzelająco. Będę ogarniał pajęczynę z luf. Trochę dymienia czarnoprochowego. Będę prowadził małe zawody strzeleckie a przy okazji sam trochę postrzelam rekreacyjnie. Gdyby ktoś chciał to zapraszam, będzie czarny proch i będą kbks-y. Kawałek za Brzeskiem - Jacek wie gdzie.
Napisano
Witam! ja najbliższe weekendy z dzieckiem w domu siedzę więc nie bardzo mam się jak wyrwać! A na dniach kończy mi się umowa internetu więc mogę się nie odzywać:/ Póki mi nowego neta z innej firmy nie podłącza:D
Napisano
w niedzielę jadę do Brzeska na wybory, a przy okazji wezmę sprzęt i gdzieś ruszę, więc gdyby ktoś chciał się wybrać, nie ma problemu. Lokalizację możemy omówić po drodze, kto był - wie co jest do dyspozycji. Podam możliwości i zrobimy swoje wybory :) . Wyjazd niekoniecznie bladym świtem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie