Skocz do zawartości

kopanie w krakowie

jacekpluszak

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem rodacy-bracia:)jakos tu cicho u was.Poczytalem sobie troche wasze jakze odkrywcze komentarze i stwierdzilem ze sie dołacze za pozwoleniem rzecz jasna;)czuje sie troche jak na poczatku unitarki :))no ale tymczasem twardosc i do boju- jesli ktos bedzie w najblizszym czasie wybieral sie na jakas wojenke i bylo by miejsce dla mnie to z checiaszem ukażę się z mym twarzem:)pzdr wszystkich

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
jest nas wielu a tak malo sie znamy trzeba zainaugurowac sezon jakims ciekawym spotkaniem

Wreszcie koś coś mądrego napisał, i nie chodzi o spotkanie przy sprzecie ale po prostu o wspólne posiedzenie, pogadanie, poznanie się ... gdzieś przy stole lub ognisku (teraz pewnie przy lepieniu bałwana). Takich spotkań brakuje, mimo że takich jak my jest wielu wkoło nas. Takie spotkania poznawczo-integracyjno są uważam bardzo wskazne i porafią nam wiele dać.
Jeśli ktoś wymyśli jakiś zlocik dla ludzi z terenu Galicyi to chetnie wpadnę w myśl parafrazy znanej sentencji Śpieszmy się poznawać ludzi, tak szybko odchodzą".

• 4 months later...
Witam - od niedawna sam latam z wykrywką po kępach i krzakach w poszukiwaniu śladów historii - gdyby ktoś organizował jakiś wypad w okolice Krakowa to chętnie podpiąłbym sie pod takie przedsięwzięcie. chętnie dorzucę się na paliwo gdyż sam nie posiadam auta ale zawsze można wyskoczyć mpk na jakąś pętle. Dodam, że miły ze mnie gość i lubię piwo ;]

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Witam

Jako ze obecny czas nie kazdemu odpowiada, ze wzgledu na urlopy/powroty w rodzinne okolice/komary/obsiane pola, to wiele osob sie rozjezdza w swoje strony...

Z dniem dzisiejszym, pragnalbym zawiazac tzw.
Komitet wakacyjny" :-) tj skladajacy sie z osob, ktorzy w tym okresie jednak beda w Krakowie/okolicach, dysponuja co jakis czas wolnym dniem, lub w razie potrzeby noca:D i chce im sie pobiegac troche z wykrywka.

Miejsca i czas wspolnie do ustalenia, chetni niech wystosuja tu swoje postulaty i propozycje, ewentualnie na @.

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
Witam wszystkich. Troszkę bez pytania, ale podpinam się do wątku. Jestem miłośnikiem wszelakich grzybobrań, niestety do jesieni zostało sporo czasu, więc w ramach poszerzenia swoich zainteresowań zacząłem amatorsko chodzić z wykrywaczem.
Jestem z Myślenic, w pełni mobilny. Z chęcią podpiął " bym się na wyjazd z bardziej doświadczonymi kolegami. Od razu podkreślę że nie liczę na wyjazd w czyjeś " miejscówki, może być wyjazd w miejsce w ciemno. Bardziej liczę na wymianę doświadczeń i wykopki w większym gronie. Jak na razie zawsze chodziłem sam, a czasem z chęcią człowiek odezwał by się do kogoś. Jako że pracuje, jak na razie wyjazdy wchodzą w rachubę tylko w weekendy, ewentualnie jak dni będą dłuższe to ewentualnie również w tygodniu.
pozdrawiam

Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie