franekdolas1 Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 Czołem rodacy-bracia:)jakos tu cicho u was.Poczytalem sobie troche wasze jakze odkrywcze komentarze i stwierdzilem ze sie dołacze za pozwoleniem rzecz jasna;)czuje sie troche jak na poczatku unitarki :))no ale tymczasem twardosc i do boju- jesli ktos bedzie w najblizszym czasie wybieral sie na jakas wojenke i bylo by miejsce dla mnie to z checiaszem ukażę się z mym twarzem:)pzdr wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon0304 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Witam wszystkich! Na forum jestem nowy, i z miłą chęcią dołącze do jakiejś krakowskiej grupy, jeśli ktoś wybiera się gdzieś w niedzielę, głownie interesuje mnie drobnica dysponuje autem. Jeśli ktoś jest chętny to proszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Witam wszystkich jestem nowy od niedawna w polsce wrocilem z wysp.SZukamy kogos z okolic krakowa z kim moglbym pokopac.Jestem chetny i zdecydowany dolaczyc do jakieis grupy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 A Kasia bedzie?:D:DCos sie tam kroiło na Niedziele, ale na razie sa 2, moze 3 osoby zdecydowane gdyby padlo jakies konkretne haslo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Kasia bedzie jak najbardziej.Mam nadzieje ze wypali to kopanka moze ktos zuci haslo.Jak by cos to pisac i lecimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 10 Październik 2012 Share Napisano 10 Październik 2012 Jak masz jaki teren do przekopania bo u nas z nim cienko to w kazdej chwili podaj mieisce i czas i sie zglaszamy do Ciebie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 To super ze macie jakies tereny.Z transportem sie nie martwmy ja mam t4 na 6osob tak ze smialo mozemy gdzies wyskoczyc jestem wolnyo od niedzieli.Czekamy na Wasze zaproszenie pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Pogadam ze swoja kasienka jak sie zgodzi to udezymy razem z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Witam serdecznie.mam pytanie ,czy ktoś bywa lub bywał w żarnowcu koło wolbromia na kpaniu ,a dokładnie na polach za żarowcem pod wieżą telekomunikacyjną??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Ps .Chodzi mi o kogoś z krakowa lub okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon0304 Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 Ktoś planuje jakieś kopanie w ten weekend w okolicach Krakowa, jeśli tak chętnie dołącze. Dragon0304@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SturmgewehR Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 ktos na ten tydzień chętny no coprawda snieżek juz sypnoł ale moznaby sie jeszcze wybrac w teren jest auto możemy pojechac piszcie pw to sie zgadamy jest nas wielu a tak malo sie znamy trzeba zainaugurowac sezon jakims ciekawym spotkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf78 Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 jest nas wielu a tak malo sie znamy trzeba zainaugurowac sezon jakims ciekawym spotkaniemWreszcie koś coś mądrego napisał, i nie chodzi o spotkanie przy sprzecie ale po prostu o wspólne posiedzenie, pogadanie, poznanie się ... gdzieś przy stole lub ognisku (teraz pewnie przy lepieniu bałwana). Takich spotkań brakuje, mimo że takich jak my jest wielu wkoło nas. Takie spotkania poznawczo-integracyjno są uważam bardzo wskazne i porafią nam wiele dać.Jeśli ktoś wymyśli jakiś zlocik dla ludzi z terenu Galicyi to chetnie wpadnę w myśl parafrazy znanej sentencji Śpieszmy się poznawać ludzi, tak szybko odchodzą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalix Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Jest ktoś chętny na wspólną eksploracje w okolicach Krakowa? Mam wykrywke i neodyma. Transport też się znajdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Witam - od niedawna sam latam z wykrywką po kępach i krzakach w poszukiwaniu śladów historii - gdyby ktoś organizował jakiś wypad w okolice Krakowa to chętnie podpiąłbym sie pod takie przedsięwzięcie. chętnie dorzucę się na paliwo gdyż sam nie posiadam auta ale zawsze można wyskoczyć mpk na jakąś pętle. Dodam, że miły ze mnie gość i lubię piwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 Śniegu w sumie jeszcze sporo ale mnie to jakoś nie powstrzymuje, cięzko wysiedzieć w domu a śniegu po kolana nie ma w sumie :) - nie ma chętnych na wspólny wypad w okolice krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 Przepraszam ale niepotrzebnie w rejestracji podałem mail, którego rzadko używam. Odpisałem na wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Witam . Czy jest ktoś chętny na jakiś wspólny wyjazd w piątek lub sobotę . Może być na dwa dni . Piszcie na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 Kto tyle czasu by mial, na pare godzin problem;) a masz jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 Witaj KlemenS . Ta propozycja była tydzień tamu :) Ten weekend nie da rady , inne plany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 4 Czerwiec 2013 Share Napisano 4 Czerwiec 2013 jeśli ktoś się gdzieś wybiera w sobote lub niedziele jestem zainteresowany. kupiłem smetka i chętnie bym go przetestował mam samochód.mój mail tranzystor@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 WitamJako ze obecny czas nie kazdemu odpowiada, ze wzgledu na urlopy/powroty w rodzinne okolice/komary/obsiane pola, to wiele osob sie rozjezdza w swoje strony... Z dniem dzisiejszym, pragnalbym zawiazac tzw.Komitet wakacyjny" :-) tj skladajacy sie z osob, ktorzy w tym okresie jednak beda w Krakowie/okolicach, dysponuja co jakis czas wolnym dniem, lub w razie potrzeby noca:D i chce im sie pobiegac troche z wykrywka. Miejsca i czas wspolnie do ustalenia, chetni niech wystosuja tu swoje postulaty i propozycje, ewentualnie na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franekdolas2 Napisano 23 Lipiec 2013 Share Napisano 23 Lipiec 2013 KlemenS jam gotów w przyszlym tygodniu bede jesli to aktualne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrarita Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Też bym sie chętnie wybrał na wykopki kolo Krakowa zazwyczaj jeżdze na skuterku jak ktoś tez jest zmotoryzowany to mozna skoczyć tuchan@go2.pl 504834156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majcinek Napisano 23 Luty 2015 Share Napisano 23 Luty 2015 Witam wszystkich. Troszkę bez pytania, ale podpinam się do wątku. Jestem miłośnikiem wszelakich grzybobrań, niestety do jesieni zostało sporo czasu, więc w ramach poszerzenia swoich zainteresowań zacząłem amatorsko chodzić z wykrywaczem. Jestem z Myślenic, w pełni mobilny. Z chęcią podpiął " bym się na wyjazd z bardziej doświadczonymi kolegami. Od razu podkreślę że nie liczę na wyjazd w czyjeś " miejscówki, może być wyjazd w miejsce w ciemno. Bardziej liczę na wymianę doświadczeń i wykopki w większym gronie. Jak na razie zawsze chodziłem sam, a czasem z chęcią człowiek odezwał by się do kogoś. Jako że pracuje, jak na razie wyjazdy wchodzą w rachubę tylko w weekendy, ewentualnie jak dni będą dłuższe to ewentualnie również w tygodniu. pozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.