karabin Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Ale się narobiło bigosu. Szczęśliwy znalazco,mafia obetnie ci dłonie,po co to dotykałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 e tam pany na razie nie ma co ruszać to dopiero młody outdoorzbiory dopiero za 4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rl2tvHpasFshttp://www.youtube.com/watch?v=2OcXIhOOVTE&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 To i ja coś od siebie ;) http://www.youtube.com/watch?v=OoFwnPes6h4 http://www.youtube.com/watch?v=0Rvh-xEC1DAszerze mówiąc nie myślałem że się do czekam na odkrywcy takiego wątku :D Uwielbiam ten zapach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 karabin ty się nie śmiej, mój teść znalazł ostatnio taką plantacje w lesie był tam raz, i nie wiedział co to więc wziął doniczkę, po drodze się jednak domyślił, poszedł tam 2 raz a tam już ładnie rozsadzone, zadzwonił do znajomego policjanta że dzieciaki trawę hodują, no to przyjechali, poszli na miejsce a tam jeszcze więcej, więc popilnowali i się okazało że to nie dzieci tylko w ogóle nietutejsi, i że mają tego więcej, po zatrzymaniu nie chcieli powiedzieć dla kogo to robią, dostali po zawiasach i do domciu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Po zawiasach? Ja bym tam rozstrzelał za taką produkcję bez mrugnięcia okiem. Gównażeria się najara takiego syfu a potem siada w samochody i wariuje,giną niewinni ludzie a to już nic do śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Karabin , mam coś dla Ciebie .Dokładny adres gdzie możesz znaleźć kogoś kto jest właścicielem większej firmy przez którą giną ludzie.POLMOS" Białystok S.A. 15-950 Białystok, ul. Elewatorska 20, P.O. BOX 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Racja. karabin - trochę przesadziłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Tylko póki co to owoce finalne" Polmosu Białystok S.A. są legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Tak się rozrośnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 eee tam,panowie nie przesadzajmy.właśnie konsumuję produkt finalny polmosu Białystok z trawką w środku i jest ok! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Z trawką w środku powiadasz?;] a wiec spożywasz na raz 2 rzeczy które zabijają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 procenty zalicza się do narkotyków mocnych,trawa nielegalna..Tadeusz,kiedy pierwszy raz piłem żubrówkę nie wiedziałam po co ta trawa,wywaliłem ją w diabły ku rozpaczy współbiesiadników:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 młodość i nie wiedza,ale to z czasem mija:))) poza tym co nas nie zabije to nas wzmocni...(do tego sok jabłk.) mniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 A więc może bardziej doświadczeni koledzy wytłumaczyli by mi po co jest ta trawka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 nie chciało mi sie ruszać na nocne łowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Daro Shadow,nie przepadam za takimi wysokooktanowymi trunkami ale z tego co wiem ta gałąź w żubrówce jest podobno dla lepszego aromatu albo smaku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Tak też myślałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Po ile u was giety są? . U mnie 40 zł już i połówek nie dają ; / . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Za 30 można kupić ale trudno o pełnego najczęściej 0,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8YWErs0i9CE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 W Radomiu podobno po 45 heheh :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 U mnie połówka 15zł, Holenderska połówka 17zł, Afgańska połówka 20zł, a sztuka 2x tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Łatki złodzieji,dewastatorów,poszukiwaczy niewybuchów już są,teraz dojdzie łata ćpunów. Dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Też mi ćpanie... Wóda sieje większe spustoszenie. W organizmie i społeczeństwie. W Lublinie da się wyrwać po 30 za wagowego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.