scout69 Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 na wypadzie z z ACE ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 jaki dawało sygnał?? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Bogatemu to i byk się ocieli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 zostaw to w spokoju :) ktoś się męczy, dogląda, pielęgnuje. Widać że zadbana. Absolutnie nie propaguję tego typu poczynań, ale uważam że każdy ma swój rozum i powinien robić to co uważa dla niego za słuszne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 @traper6 Myślę,że u pewnych osobników reakcja może być zgoła odmienna:-)Z dynamika,zrobi się statyk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 No i powiększą się też cewki, jak źrenice... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 i włączy się gastro na fanty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Albo też się leń może załączyć połączony z pak manem.A w tedy to już lipa z chodzeniem po lesie.Tylko najeść się i odpocząć na relaksie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 to teraz bedzie wjazd na chate hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Tylko muszę wiedzieć kiedy to Moja Druga Połówka ciasto upiecze i posprząta :)Nie mam nic do ukrycia nawet brudy z pod kanapy wytarłem ostatnio!A jak to poznaniak gościny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Ja bym to wsadził do dołka i zakopał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotem Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 A nielepiej spalic ,aby w niepowolane rece sie niedostalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 po ile u was cukier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 szanuj zieleń!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 @kaz41 Chcesz sobie czułość zwiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 samosiejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 w doniczce tak?hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 całkiem całkiem ta roslinka ja poproszę flansika he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 A co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 heh poczekaj aż dorośnie :)Borsuk jest to drzewko śmiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Nad wisłą w Bydgoszczy na fordonie tego rosnie od cholery.I żeby jeszcze małe... a to niektóre po 1m mają.Pozdrawiam niszczyciel zieleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Tylko w Bydgoszczy to typowa sieja.A ty widać że ktoś wkłada dużo serca w tą doniczkę.Z resztą osądzimy jak będą już zebrane plony :)Nie bądź Jeleń Szanuj Zieleń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Zabierz i pielęgnuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 ula la la la la LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 biorę tylko niech zakwitnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.