Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Proszę bardzo.Chłopaki mam fotki,ale nieobrobione.Jedna to normalnie -a zresztą kiedyś wrzucę to sami zobaczycie orgazm".Poprostu brak słów.Dajcie swoje,niech Wszyscy obejrzą.

Napisano
Ten pancerny motocykl to pierwszy raz widzę .He he -jak wojsko zaciężne.Jak Oni jechali i strzelali,jakoś nie mogę sobie tego wyobrażić.A troche latam na moturkach.No ale potrzeba matką wynalazku.
Napisano
Na motocyklach się nie znam :-( Za te fotki Vickersa na pewno jednak coś Ci się należy. Zdjęć niemieckich maszyn jest cała masa w sieci. Na e-bay'u zdjęciami motocykli obraca m.in. frera. Natomiast jest w tej chwili do kupienia kilka fotek Harleya (?) w polskich rękach przed wojną i te zaraz wstawię.
Napisano
Ta ostatnia fota... mnie to pasi na BSA.
Jeżeli chodzi o przedwojenne angliki to była cała masa producentów i montowni. Najbardziej znane to Triumph, BSA, Norton, Enfield, Villiers, Ariel...
Napisano

A to jako ciekawostka. Co prawda z innej epoki ale takich zdjec nie jest zbyt dużo.
A czy nie zastanawia was w nim coś? Taki mały konkursik. Kto odgadnie co tu jest dziwnego...

Napisano

Jak mniemam chodzi ci o to ostatnie. to francuski, ciężki motocykl Gnome Rone {o z kropeczkami} o pojemności 800ccm. Bydle. Dla czterech zołnierzy, napęd na trzy koła, wyciągarka. Tutaj zamieszczam zdjęcie jedynego w Polsce egzemplarza. Mocno skundlony ale jest. Sciągniety przed kilku laty z za Buga... Podobny do niego belgijski FN. Niestety tego mam tylko współczesne zdjęcia. Jak cos jeszcze to wal...

Napisano
to nie jest jedyny w polsce Gnom ax-800, widziałem jeszcze co najmniej 2 takie sprzęty, jeden w cywilnym malowaniu - kompletny, drugi po częściowym remoncie blacharskim pojawił sie jakichś czas temu na Łodzi
Napisano
Ta ruska kolumna świetna jest. To coś, jak parada na zlocie. Wtedy się czadowo jeździ w takiej grupie, np. w Ozorkowie ;-). Pewnie już niektórzy w tym roku jeździli. Ja muszę kupić nowy akumulator, bo stary padł. Przeglądzik i wreszcie rodzinkę odwiedzę.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie