sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Chciałbym abyscie umieszczali tu fotki motocykli.Czekam na odzew-bo mam sporo takich fotek.Pochwalcie się swoimi.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Fajne H-D JD .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Fajne fotki, miło bedzie popatrzeć. Ja swoich nie mam, ale ta jest fajna ;)Wrzuć jeszcze jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 To nie moje było kiedyś na forum, babka któregoś forumowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Proszę bardzo.Chłopaki mam fotki,ale nieobrobione.Jedna to normalnie -a zresztą kiedyś wrzucę to sami zobaczycie orgazm".Poprostu brak słów.Dajcie swoje,niech Wszyscy obejrzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Ten pancerny motocykl to pierwszy raz widzę .He he -jak wojsko zaciężne.Jak Oni jechali i strzelali,jakoś nie mogę sobie tego wyobrażić.A troche latam na moturkach.No ale potrzeba matką wynalazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Może to jakiś prototyp?Daj jeszcze jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Ostatnie ide spać.Teraz czas na Was.Niezawiedżcie mnie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Ale jakie to maja btyć fotki? Z epoki czy współczesne? Polskie czy jakiekolwiek... Tylko moje czy skądś sciągniete. Też mam troche... i tez smigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Wszystkie-byle motocykle były z epoki.No i ciekawe.Pozdrawiam Saper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Na motocyklach się nie znam :-( Za te fotki Vickersa na pewno jednak coś Ci się należy. Zdjęć niemieckich maszyn jest cała masa w sieci. Na e-bay'u zdjęciami motocykli obraca m.in. frera. Natomiast jest w tej chwili do kupienia kilka fotek Harleya (?) w polskich rękach przed wojną i te zaraz wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 A to co za machina? Ponoć brytyjska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Ale zdjęcie też zrobione w Polsce, koło Jaworzna, 1932. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Ta ostatnia fota... mnie to pasi na BSA. Jeżeli chodzi o przedwojenne angliki to była cała masa producentów i montowni. Najbardziej znane to Triumph, BSA, Norton, Enfield, Villiers, Ariel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 A to jako ciekawostka. Co prawda z innej epoki ale takich zdjec nie jest zbyt dużo.A czy nie zastanawia was w nim coś? Taki mały konkursik. Kto odgadnie co tu jest dziwnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Rosja, ale to chyba dośc znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 M'ki z poligonu, jada już do boju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Był iracki, niemiecki, rosyjski... to teraz francuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 A co to jest? nie widziałem jeszcze takiego? a motocyklami się od dawna interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Jak mniemam chodzi ci o to ostatnie. to francuski, ciężki motocykl Gnome Rone {o z kropeczkami} o pojemności 800ccm. Bydle. Dla czterech zołnierzy, napęd na trzy koła, wyciągarka. Tutaj zamieszczam zdjęcie jedynego w Polsce egzemplarza. Mocno skundlony ale jest. Sciągniety przed kilku laty z za Buga... Podobny do niego belgijski FN. Niestety tego mam tylko współczesne zdjęcia. Jak cos jeszcze to wal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 to nie jest jedyny w polsce Gnom ax-800, widziałem jeszcze co najmniej 2 takie sprzęty, jeden w cywilnym malowaniu - kompletny, drugi po częściowym remoncie blacharskim pojawił sie jakichś czas temu na Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Ta ruska kolumna świetna jest. To coś, jak parada na zlocie. Wtedy się czadowo jeździ w takiej grupie, np. w Ozorkowie ;-). Pewnie już niektórzy w tym roku jeździli. Ja muszę kupić nowy akumulator, bo stary padł. Przeglądzik i wreszcie rodzinkę odwiedzę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.