vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam, a więc od wczoraj w pełni wakacje:) dziś wypoczywałem z gersemi a to jego trafienie na nowym wykrywaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 A to moje ponad 80zł, w dwie godziny, na minelabie sov gt :) Jutro też idziemy na plaże :) jak za dużo piwka nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 A czym to teraz gersemi wykrywa? Minelab jakiś nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 White's ale nie pamiętam modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2011 aaa żebym nie zapomniał gersemi dalej rutusa będzie używał a ten nowy do synowi kupił i dziś go testował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Też wybieram się na plaże :) ! Hah. Kupił synowi zabawkę a sam się bawi :D ! POZDRO :D p.SJa zrobiłem tak samo....... oczywiście przez chwile aż do Wypróbowania" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Sov GT rulez :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Panowie, odróżniacie jakos sov gt otwieracze od puszek na plazy? chodzilem wczesniej z tesoro golden u maxem i jesli chodzi o plaze to mialem duzo lepszse efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 a jedno złotówek wam nie łapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 No sową to raczej trza wsio kopać co kolorowe,jeden sygnał na wszystko :)Złotówki łapie ,tylko nie można dyskryminować.Reasumując,jeżeli coś w ziemi siedzi to sov gt na pewno to wyłapie.To ze komuś coś tam nie wykrywa to tylko wina albo zbyt wysokiej dyskrymy albo lenistwa :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Witam, to z dziś, moniaki moczą się w cifie :) będzie na pizze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 witam dzisiejsza plaża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 i efekt poszukiwań,będzie na małe piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Hmmm, a gdzie to takie piekne widoki? Chyba nie Polska? Jak tak to zara tam jade :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 @Saper93 - na pewno nie Polska. Pooglądaj szczegółowo zdjęcia, a dojdziesz do wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 A czy te piekne widoki to nie przypadkiem Nysa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 @pattern - sam nie wierze ze to napisalem :)Dobra, inne pytanie: gdzie to?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 Tak to Nysa...:) rano troszku popadało ale później było ok szkoda ze nie wziąłem mojej maszynki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Ja zawsze w nysie na plazy po wyżej 10 zł nie znalazłem najlepiej mi proxima łapała 2zł szkoda że mnie nie ma w polsce bo był ten festiwal ogni to na bank troche kasy ludzie pogubili :D zawsze najwięcej to kabzli wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 koledzy to jest nasza opolska NYSA sztuczne jezioro u podnóża gór opawskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.