Skocz do zawartości

T-34

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Żeby się nie powtarzać z ładowaniem fotek:
http://www.odkrywca.pl/czolg-czesci-do-rozpoznania,689419.html#689419
Trafione nieopodal linii frontu. Swoją drogą ciekawa sprawa, podejrzewam ,że go zniszczyli niektóre części pogięte, postrzelane odłamkami. W wolnej chwili postaram się pogrzebać jeszcze, nóż coś wyjdzie.
Napisano
Ważą oj ważą bardzo dużo. Wszystko prócz koła wytargane było ręcznie, sznur, linka + masa wysiłku. Koło trzeba było już wydrzeć specjalistycznym sprzętem mechanicznym (czytaj ciągnik :D )
Napisano
Nie szkoda na złom tego? Wolałbym żeby poszło to gdzieś do rekonstruktorów, szkoda wywalać. Gdyby ktoś miał jakiegoś znajomego skierujcie go do mnie, jakąś wartość historyczną to przedstawia jednak
Napisano
Dokładnie lina_90 , to ma wartość historyczną !
Bo jak nie niemszczyzna to zaraz na złom !
Róbta tak dalej , a zachwile będziecie płakać :)
Napisano
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze takiego znaleziska. Odkopywanie tego to chyba niezapomniane chwile. No i eksponaty. Ja mam tylko kilka ogniw gasienic, i sa dla mnie najwiekszym skarbem bo uwielbiam T34. O tym ze chcialbym cos z tego to juz nie wspomne. Pozdrawiam i gratuluje znaleziska.
  • 3 weeks later...
Napisano
Koledzy czytajcie co piszę. Wyraźnie mówiłem ,że są na sprzedaż bo chcę żeby jakiś inny teciak dzięki tym gratom jeździł, a ja sam takowego nigdy nie złożę :) Pieniądze oczywiscie mam zamiar przeznaczyć na eksponaty do kolekcji które zbieram, także spokojnie kapitał zostaje w branży :)
Napisano
Kolego, przecież nic nie mówie, to są Twoje rzeczy i to Twoja sprawa, a jak dla mnie to masz zdrowe podejście, gdyż przecież nic z tym nie zrobisz, no chyba że odbudujesz teciaka z tego ;). Ja szczerze jestem zainteresowany obejmą lufy, ale że tu nie dyskutujemy na takie tematy, to być może się odezwę. Powodzenia, może cała wanna wyjdzie hehe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie