Skocz do zawartości

T-34

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby się nie powtarzać z ładowaniem fotek:
http://www.odkrywca.pl/czolg-czesci-do-rozpoznania,689419.html#689419
Trafione nieopodal linii frontu. Swoją drogą ciekawa sprawa, podejrzewam ,że go zniszczyli niektóre części pogięte, postrzelane odłamkami. W wolnej chwili postaram się pogrzebać jeszcze, nóż coś wyjdzie.

Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze takiego znaleziska. Odkopywanie tego to chyba niezapomniane chwile. No i eksponaty. Ja mam tylko kilka ogniw gasienic, i sa dla mnie najwiekszym skarbem bo uwielbiam T34. O tym ze chcialbym cos z tego to juz nie wspomne. Pozdrawiam i gratuluje znaleziska.

• 3 weeks later...
Koledzy czytajcie co piszę. Wyraźnie mówiłem ,że są na sprzedaż bo chcę żeby jakiś inny teciak dzięki tym gratom jeździł, a ja sam takowego nigdy nie złożę :) Pieniądze oczywiscie mam zamiar przeznaczyć na eksponaty do kolekcji które zbieram, także spokojnie kapitał zostaje w branży :)

Kolego, przecież nic nie mówie, to są Twoje rzeczy i to Twoja sprawa, a jak dla mnie to masz zdrowe podejście, gdyż przecież nic z tym nie zrobisz, no chyba że odbudujesz teciaka z tego ;). Ja szczerze jestem zainteresowany obejmą lufy, ale że tu nie dyskutujemy na takie tematy, to być może się odezwę. Powodzenia, może cała wanna wyjdzie hehe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie