lina_90 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Żeby się nie powtarzać z ładowaniem fotek:http://www.odkrywca.pl/czolg-czesci-do-rozpoznania,689419.html#689419Trafione nieopodal linii frontu. Swoją drogą ciekawa sprawa, podejrzewam ,że go zniszczyli niektóre części pogięte, postrzelane odłamkami. W wolnej chwili postaram się pogrzebać jeszcze, nóż coś wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Zaczęło się dość niewinnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Później było już tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 i końcowy efekt, wyciąganie tego wszystkiego ręcznie z ponad metrowego dołka, nie było niczym przyjemnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Jak udało Ci się wyciągnąć te większe elementy? Muszą ważyć bardzo dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Ważą oj ważą bardzo dużo. Wszystko prócz koła wytargane było ręcznie, sznur, linka + masa wysiłku. Koło trzeba było już wydrzeć specjalistycznym sprzętem mechanicznym (czytaj ciągnik :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 kurcze masz samozaparcie chłopie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 No to teraz na złom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Nie szkoda na złom tego? Wolałbym żeby poszło to gdzieś do rekonstruktorów, szkoda wywalać. Gdyby ktoś miał jakiegoś znajomego skierujcie go do mnie, jakąś wartość historyczną to przedstawia jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 mysle ze z tym zlomem kolega zartowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Dokładnie lina_90 , to ma wartość historyczną ! Bo jak nie niemszczyzna to zaraz na złom !Róbta tak dalej , a zachwile będziecie płakać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze takiego znaleziska. Odkopywanie tego to chyba niezapomniane chwile. No i eksponaty. Ja mam tylko kilka ogniw gasienic, i sa dla mnie najwiekszym skarbem bo uwielbiam T34. O tym ze chcialbym cos z tego to juz nie wspomne. Pozdrawiam i gratuluje znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Piękne eksponaty, aczkolwiek już na allegro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Koledzy czytajcie co piszę. Wyraźnie mówiłem ,że są na sprzedaż bo chcę żeby jakiś inny teciak dzięki tym gratom jeździł, a ja sam takowego nigdy nie złożę :) Pieniądze oczywiscie mam zamiar przeznaczyć na eksponaty do kolekcji które zbieram, także spokojnie kapitał zostaje w branży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Kolego, przecież nic nie mówie, to są Twoje rzeczy i to Twoja sprawa, a jak dla mnie to masz zdrowe podejście, gdyż przecież nic z tym nie zrobisz, no chyba że odbudujesz teciaka z tego ;). Ja szczerze jestem zainteresowany obejmą lufy, ale że tu nie dyskutujemy na takie tematy, to być może się odezwę. Powodzenia, może cała wanna wyjdzie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.