urban Napisano 18 Maj 2011 Autor Napisano 18 Maj 2011 Polski plecak kostka, znaleziony na strychu, dwie pieczątki, jedna kwadratowa druga owalna w przeciwnych rogach, niebieskie jednak nieczytelne gorąca prosba o identyfikacje
Barson1 Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Deseczki jeżeli chcesz można poszukać na starociach lub samemu dorobić :) Ja nie miałem tego problemu na szczęście pozdrawiam ( ładny plecaczek) :)
urban Napisano 18 Maj 2011 Autor Napisano 18 Maj 2011 Polski plecak kostka, znaleziony na strychu, dwie pieczątki, jedna kwadratowa druga owalna w przeciwnych rogach, niebieskie jednak nieczytelne gorąca prosba o identyfikacje
Barson1 Napisano 18 Maj 2011 Napisano 18 Maj 2011 Daj fotki środka. Masz w środku przegródkę na niezbędnik ?Taką malutką.
kloki Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Również LWP, tylko troche późniejsze niż plecak kolegi
urban Napisano 18 Maj 2011 Autor Napisano 18 Maj 2011 ale faktycznie ma po obydwu stronach. takie kieszenie przez całą długość plecaka
urban Napisano 18 Maj 2011 Autor Napisano 18 Maj 2011 chciałem się dowiedzieć czy będzie nadawał się do rekonstrukcji września, jeżeli tak to jakie przeróbki musiały by być w nim poczynione
por.pil.020 Napisano 18 Maj 2011 Napisano 18 Maj 2011 Jedynie odpruć tą kieszonkę na niezbednik na prawej klapie, ale ja bym tego nie robil, ten tornister jest juz zabytkiem i swoja wartosc ma. Z tego co widze musialbym tez zakupic do niego deseczki zeby usztywnic boczne scianki. A na dole ma deseczke w podstawie?
por.pil.020 Napisano 18 Maj 2011 Napisano 18 Maj 2011 Przepraszam, mialo byc musiałbyś" a nie musiałbym"...
Pytanie
urban
Polski plecak kostka, znaleziony na strychu, dwie pieczątki, jedna kwadratowa druga owalna w przeciwnych rogach, niebieskie jednak nieczytelne gorąca prosba o identyfikacje
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.