Skocz do zawartości

Fanty z podlasia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
fakt wymiata ! ale prosiłbym o każdą klamrę pojedynczo i z rewersem to by dopiero była gratka ! kiedyś próbowałem zbierać na ogony łby itd,ale sobie odpuściłem bo chciałem kota dostać :):) nie chcę być nie grzeczny ale nie podoba mi się marynarka,grenadier artylerii i jedna artyleria być może jeszcze coś więcej ale mogę się mylić :):):) czekam na zbliżenia i rewersy -pozdro i gratuluje
Napisano
witam prześle zdjęcia o które prosisz tylko nie dzisiaj nie mam za bardzo czasu,klamerki jak klamerki musi coś stać kiedyś żeby wychodziło,sam znalazłem w życiu 3 klamerki ładne,znajomy inny miał lepsze szczęście znalazł 7 klamr na raz w pasie 15 m obok siebie niewiem czy trafił na zabitych czy jak,po takim to szczęka opada
Napisano
Witam piękne klamry i szczena opada, ale też mam wątpliwości co do klamer, które wymienił huk100 + saperska w drugim rzędzie od dołu, pierwsza po prawej.
Napisano
a może tylko tak z zazdrości się czepiamy ??? przepraszam -czepiam :):)

tu masz moje możesz i ty się przyczepić :):)

http://myvimu.com/museum/1007-klamry-klamra-prezka-buckles-buckle-koppelschlosser
Napisano
Klamerki sa w 100% oryginalne wszystkie,co chodzi o region tak jestem z Moniek huk 100 nie przyczepię się do ciebie też pozazdrościć też gratuluję wspaniałych fantów,szkoda jednak że tak wspaniałe rzeczy pojawiają się w podróbkach i to naprawdę dobrych dlatego co znajdę to wiem że pewne.pozdrawiam
Napisano
Tak kolega jest zadowolony bo mnie prosił o to żebym wystawił jego zbiór chciał zobaczyć opinie czy ma fajny zestawik mam łeb na karku i chyba czegoś takiego bym nie zrobił gorzej bym zrobił gdybym napisał że to moja kolekcja no ale dobrze że zapytałeś...Szybkizpodlasia jeżeli chodzi o klamerki masz rację zaczynając od pasa grajewa aż pod knyszyn myślę że jeszcze ich jest wiele w ziemi.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie