tyfus Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 buahahahahahaha :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Chcieć to mudz"- jakby powiedział Czesio ( z włatcuf móh). Jak dla mnie to modem zostać może każdy - w końcu czytałem dzieła Lenina i jego kucharka także może kierować państwem". Wcale tu nie chcę obrazić fanatyka" - bo go w ogóle nie znam. Nie wiem tylko czy fanatyk potrafi być obiektywny. Ale Paweł z Tarsu potrafił się zmienić - to dlaczego fanatyk - nie miałby. Zresztą pewien fanatyzm jest nawet wskazany przy moderowaniu. Daje tzw. słuszną linię". A jak wiadomo bardziej niebezpieczni od fanatyków są buntownicy wszelkiego autoramentu. Są nieprzewidywalni - jak to buntownicy. Trudno ich zaprogramować. ///Diabeł jest buntownikiem Kosmosu, niezależnym w imperium tyrana, sprzeciwem wobec jednolitości, dysonansem w uniwersalnej harmonii, wyjątkiem od reguły, osobliwością, tęsknotą za oryginalnością, która burzy porządek ustanowiony przez Boga; on obala monotonię, jaka by panowała w sferach niebieskich, gdyby każdy atom w nieświadomej prawości i z pobożnym posłuszeństwem niewolniczo trzymał się wyznaczonego sobie kursu./// - Paul Carus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X3 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 eee a o co w ogóle chodzi? Modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 i tak nie zostaniesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 popieram pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad_es Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 fanatyk modem :D hahahahachyba modemem do internetu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Chodzi o to że fanatyk chce dostać modem ( taki od neti).Tylko źle napisał tytuł wątku.A tak na poważnie myślę, że kilku nowych modów by się przydało, ponieważ zaczyna tu panować haos.Pzdr. W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Modemem od neti *bląd się wkradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad_es Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 fanatyka ban nie tyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Fanatyk najpierw oddaj busole potem pogadamy o innych tematach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Busola to przepustka do moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 fanatyk uwazam ze gdyby Panujacy nam tutaj moderatorzy uznali ze zaslugujesz na awans to prawdopodobnie bys go otrzymal , ale .ale uzytkownikow tutaj jest bardzo wielu, czzy to szanowanych , czy nieszanowanych . to nie ma znaczeniana wszystko trzeba zasluzyc. tak samo jak na szacunek innych czy cokolwiek innego. Mi np jest bardzo dobrze byc zwyklym userem i wcale nie potrzebuje byc wyzszym " od innych. forum jest o takiej tematyce i tym sie zajmijmy:)pozdr michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 dawno się tak nie ubrechtałem :):):) tyfus proponuję jakieś nagrody - może wiaderka i łopatki ??? piasek już we własnym zakresie :):):) pozdrowienia dla kandydatów :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 he, hemarzyć każdy może :)a kandydaci są już w opcji - nawet rozpatrywani.ale na Forum trzeba mieć czas i nie tylko - co jeszcze ?wiele aspektów nie tylko pod kątem wiedzy, ale również wielu innych.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 10:41 16-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 ej to ja chce być premierem :D zalegalizuje wykopki broń i mordowanie w celach rekreacyjnych, zaostrzę kary za przewinienia na wzór USA np 3krotna lewatywa przez 10 lat co dzień.A tak całkiem poważnie, po co się pchać w nowe obowiązki, jak chcesz załóż swoje forum i będziesz modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 fanatyk,jak już wyjechałeś z pomysłem uzasadnij proszę kolegom dlaczego chcesz zostać modem?tao" czy jest jakiś faktyczny powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 o to jak widzisz, drogi woytasku - mamy kadydata na moda.karteczki ma przez nieporozumienie, jak napisał, jest skromny i uwielbia porządek :) ideał ...coś pominąłem ?"takto że jest szanowanym powszechnie forumowiczem .fanatyk (896 / 67) 2011-05-15 01:13:25------------------------------------------Powiem jedno - albo macie fanatyka po swojej stronie, albo puszczacie wolno ;)fanatyk (896 / 67) 2011-05-15 01:39:51nic dodać nic ująć - najlepsze rekomendacje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 dlaczego?uzasadnienie osoby zainteresowane otrzymały na samym początku na maila.pozdroJM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 w sumie fanatyk ma największy stopień wtajemniczenia,miał każdy ostrzeżenia/kartony nawet pośmiertnyto nasz mesjasz!zmartwychwstał by cierpieć za nasna moda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Jezu fanatyk ,za żadne skarby bym się w to nie pchał :) naprawdę nie wiesz chyba co cię czeka :):) nie zazdroszczę Modom hehehe a i jeszcze jedno, kto będzie moderował jak w tym czasie będziesz siedział w szkole ??? :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 A gdzie byli rodzice? No? Ja się pytam- gdzie byli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 kto będzie moderował jak w tym czasie będziesz siedział w szkole ???"hehe, patrz fanatyk jak Cię odmłodzili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Zaraz,zaraz,Mod nie dostaje odznaczeń prawda?Kolega ma 3.....pewnie liczy na dyspense,i nie tykalnośc jako Moderator...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Zaskoczę Cię- dostaje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Fanatyk musi chodzić do szkoły .Mama do syna Fanatyka .-Fanatyku , wstawaj musisz iść do szkoły !-Mamo ale ja nie chcę !Dzieci mnie nie lubą , śmieją się ze mnie , biją mnie .!-Synu ! Musisz iść .W końcu jesteś dyrektorem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.