Skocz do zawartości

chcę zostać Modem

fanatyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chcieć to mudz"- jakby powiedział Czesio ( z włatcuf móh). Jak dla mnie to modem zostać może każdy - w końcu czytałem dzieła Lenina i jego kucharka także może kierować państwem". Wcale tu nie chcę obrazić fanatyka" - bo go w ogóle nie znam. Nie wiem tylko czy fanatyk potrafi być obiektywny. Ale Paweł z Tarsu potrafił się zmienić - to dlaczego fanatyk - nie miałby. Zresztą pewien fanatyzm jest nawet wskazany przy moderowaniu. Daje tzw. słuszną linię".
A jak wiadomo bardziej niebezpieczni od fanatyków są buntownicy wszelkiego autoramentu. Są nieprzewidywalni - jak to buntownicy. Trudno ich zaprogramować.
///Diabeł jest buntownikiem Kosmosu, niezależnym w imperium tyrana, sprzeciwem wobec jednolitości, dysonansem w uniwersalnej harmonii, wyjątkiem od reguły, osobliwością, tęsknotą za oryginalnością, która burzy porządek ustanowiony przez Boga; on obala monotonię, jaka by panowała w sferach niebieskich, gdyby każdy atom w nieświadomej prawości i z pobożnym posłuszeństwem niewolniczo trzymał się wyznaczonego sobie kursu./// - Paul Carus.

Chodzi o to że fanatyk chce dostać modem ( taki od neti).
Tylko źle napisał tytuł wątku.

A tak na poważnie myślę, że kilku nowych modów by się przydało, ponieważ zaczyna tu panować haos.
Pzdr. W.

fanatyk uwazam ze gdyby Panujacy nam tutaj moderatorzy uznali ze zaslugujesz na awans to prawdopodobnie bys go otrzymal , ale .ale uzytkownikow tutaj jest bardzo wielu, czzy to szanowanych , czy nieszanowanych . to nie ma znaczenia
na wszystko trzeba zasluzyc. tak samo jak na szacunek innych czy cokolwiek innego. Mi np jest bardzo dobrze byc zwyklym userem i wcale nie potrzebuje byc wyzszym " od innych. forum jest o takiej tematyce i tym sie zajmijmy:)
pozdr michal

he, he

marzyć każdy może :)

a kandydaci są już w opcji - nawet rozpatrywani.
ale na Forum trzeba mieć czas i nie tylko - co jeszcze ?
wiele aspektów nie tylko pod kątem wiedzy, ale również wielu innych.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 10:41 16-05-2011

ej to ja chce być premierem :D zalegalizuje wykopki broń i mordowanie w celach rekreacyjnych, zaostrzę kary za przewinienia na wzór USA np 3krotna lewatywa przez 10 lat co dzień.A tak całkiem poważnie, po co się pchać w nowe obowiązki, jak chcesz załóż swoje forum i będziesz modem.

o to jak widzisz, drogi woytasku - mamy kadydata na moda.

karteczki ma przez nieporozumienie, jak napisał, jest skromny i uwielbia porządek :) ideał ...

coś pominąłem ?"

tak
to że jest szanowanym powszechnie forumowiczem .

fanatyk (896 / 67) 2011-05-15 01:13:25
------------------------------------------
Powiem jedno - albo macie fanatyka po swojej stronie, albo puszczacie wolno ;)

fanatyk (896 / 67) 2011-05-15 01:39:51

nic dodać nic ująć - najlepsze rekomendacje :))

Jezu fanatyk ,za żadne skarby bym się w to nie pchał :) naprawdę nie wiesz chyba co cię czeka :):) nie zazdroszczę Modom hehehe a i jeszcze jedno, kto będzie moderował jak w tym czasie będziesz siedział w szkole ??? :)-pozdro

Fanatyk musi chodzić do szkoły .

Mama do syna Fanatyka .
-Fanatyku , wstawaj musisz iść do szkoły !
-Mamo ale ja nie chcę !Dzieci mnie nie lubą , śmieją się ze mnie , biją mnie .!
-Synu ! Musisz iść .W końcu jesteś dyrektorem !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie