fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 Witam,jak w temacieco trzeba Uczynić? pisałem do kolegi Bociana ale nie skutkuje;)pozdroPS bardzo proszę nie kasować tego posta, pytam jak najbardziej poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 też chciałem,ale powiedzieli NIEnie wiem dlaczego,lubie żółty,zaczerwieniło by sięordung muss sein czy jakoś tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Sporo osób odeszło od forum mydle ze fanatyk to dobry kandydat. zapanuje anarchia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 a na drzewach zamiast liści będą wisieć anarchiści! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 tak ale moje żółte to jedno wielkie nieporozumienie, zresztą nie do końca wyjaśnione. A każdy kto mnie zna choć trochę powie że do porządku mam wyjątkowe zamiłowanie. Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie od osób które są decyzyjne w tym temacie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 te fanatyk - może napisz kolegom na Forum jak to zrobiłeś że ci bana zdjęto ?no cwaniaczku ? a modem chcesz zostać ?weź się chłopie zresetuj, albo więcej nie pij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 a może tak trochę grzeczniej kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 pffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Jedni nie chcą moda inni chca bana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Jarząbek dupa dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 już moderujesz ? wlepisz mi batona ?koń by się uśmiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 graudenz - jestem hetero - nie dam ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 właśnie o to mi chodzi. wpisów w tym wątku 7 do usunięcia na 13. Jak na razie same offtopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 a o tym żeby ktos zmartwychwstał po posmiertnym nie słyszałem:)no ładnie..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Woytas,miałeś szaleć na konferencjimniemam że słabo poszła skoroś na nogach o tej porze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Wróciłem z nocnej wyprawy na tunel kolejowy i dobijam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 no to jak widzisz, drogi woytasku - mamy kadydata na moda.karteczki ma przez nieporozumienie, jak napisał, jest skromny i uwielbia porządek :) ideał ...coś pominąłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 dziękuje tyfusku za wstawiennictwo ale zrzekam się tego zaszczytu total wróc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 he, he :)oj Hebdziak, Hebdziak :) miałeś już iść spać !trolowanie jednak silniejsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 o to jak widzisz, drogi woytasku - mamy kadydata na moda.karteczki ma przez nieporozumienie, jak napisał, jest skromny i uwielbia porządek :) ideał ...coś pominąłem ?"takto że jest szanowanym powszechnie forumowiczem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 no tak .....he, he, he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 faktycznie lepiej już pójdę spać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 ja proszę o odpowiedź w temacie. Powiem jedno - albo macie fanatyka po swojej stronie, albo puszczacie wolno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.