Skocz do zawartości

Co kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy ,mam garretta ace 250 ogólnie nie narzekam na niego , jednak szukam czegoś lepszego,i przede wszystkim głębszego!! mogę przeznaczyć na ten cel około 1500 tys,a że jestem zarażony tą chorobą dopiero od roku wiec nie mam pojecia co jest dobre a co jest kiszką ,dodam że szukam wykrywki raczej na drobnice z małego doświadczenia wiem że duża militarka i tak wejdzie na wykrywce na drobnice
Napisano
Każdego Fiszera jaki ci w ręce wpadnie mam Garreta1350 chodzę z kumplami co mają Fiszera jeden F4 drugi jakiś starszego typu bez wyświetlacza kasują mnie na zasięg aż mi wstyd.
Napisano
posiadam Delte z cewką DD 11'' i jestem zadwolony, tutaj temat z deltą i ace
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=687170#1245673
Napisano
Dokładnie nie mierzyłem wiem że im pokazywał przedmiot w zakopany w granicach 0,5m a mnie nic , ale następnym razem wezmę miarkę i dokładnie zmierzę ale jestem zawiedziony chociaż na monety jest super oczywiście na starych drogach.
Napisano
Masz racje poszukiwacz najgorzej że wydajesz niezłą kasę na takiego Garreta a ktoś cię kasuje na zasięg sprzętem za mniejszą kasę, tak że nieraz po takich poszukiwaniach muszę się odstresować jak to można przez taki sprzęt w nałóg wpaść.
Napisano
Do założyciela tematu - jeśli szukasz czegoś głębokiego to kup sobie Trapera lub MIdasa nowe są chyba coś koło 550-700zł a używke kupisz już za 400zeta a zasięg mają bardzo duży! wydaje mi się że Midas z dużą sondą jest głębszy nawet od Smętka.
Napisano
kolega szuka raczej cos na drobnice...

Temat co kupic walkowany od zalania dziejów. Nikt nie napisze ci co masz kupic, co najwyzej zaproponuje ci, lecz z tym jak widzisz-kazdy chwali swoje. Poszukaj watku bo zakladasz go nie pierwszy. Powiem ci co ja bym zrobił- wybral sobie potemcjalne 3 wykrywacze. Poszukal cos o nich na odkrywcy, przemyslal, ewentualnie popytal uzytkownikow ale co do konkretnej wykrywki. Potem podrapanie po karku, po portfelu i dzida w teren sie uczyc.
Napisano
spoko obrażac sie nie mam zamiaru,poprostu kto zadaje pytania ten wie wiecej(tylko głupiec nie pyta)-mam oczywiście swój potencjalny nowy wykrywacz ,ale nie chcialem pisać jaki żeby nie otrzymać odpowiedzi typu,: tak ten jest dobry albo najlepszy,teraz wiem chociaz CZEGO nie kupować bo nie było o tym mowy :)) -dzieki wszystkim za opinie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie