Sebek Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 Czy ktoś zgadnie gdzie to zdjęcie mogło zostać zrobione? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 ?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Kurcze, jakaś potworna tragedia... - najpierw wbił sobie bagnet w japę, potem się zastrzelił, a na końcu przejechał go jeszcze samochód...Zdjęcie mogło być zrobione w centrum miasta. Zgadłem? Nie no... weź powiedz... - bo to b. intrygujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Pewnie biedak się dowiedział , że Adolf nie żyje , nie mógł tego przeżyć i postanowił drastcznie z sobą skończyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekR Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Myślę, że jest to najtajniejsza niemiecka broń szturmowa zwana: DER KAMIKATZEN.... niedługo odtajnią archiwa i p. Wołoszański będzie mógł zaprezentować ową broń oraz jej strategię zastosowania w cyklicznym swym programie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 ,,, czy raczej motocykl (z koszem). Ale najbardziej przerażające jest to, że coś" wychłeptało z niego wszystkie płyny. A tego nie mógł sobie sam zrobić. - Nie mógł wychłeptać siebie od wewnątrz!To jednak zabójstwo! To dłoń zabójcy jest odciśnięta na motocyklowym koszu! Może tropem jest tutaj fragment tablicy rejestracyjnej: wykrzyknik", cyfry zero" i rzy"...To centrum Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 wspólczesny bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Strzeż się, mordeco!Już cię szuka cała LAPD!!!Oni są wszędzie i widzą wszystko, wszystko wiedzą (jak moja sąsiadka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 brunner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Moto Bazar w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 a nie jest to Elefanten treffen ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Przepraszam, ale co to jest elefanten treffen? Tzn. wiem co to znaczy, ale chyba nie wiem co to NAPRAWDĘ znaczy... (poziom tajemniczości sięgnął już chyba zenitu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Niezle...tak naprawde to zdjęcie zostało zrobione w lublinie na wystawie samochodow i motocykli zabytkowych - to akuart jest element ekspozycji motocykli wojskowych ;-)PozdrawiamSebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 motocyklisci wiedzą o co chodzi, jest to tzw. spotkanie słoni - taki zlot odbywa się w zimie w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 na elefanten bylem pare razy jeszcze za dobrych czasow jak mroz w nocy spadal do minus 30 zaprawde powiadam niezla jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 A ja myślałem że do gościa dotarł głęboki sens miłościwie nam obowiązującej ustawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Dzięki za słonie.A swoją drogą, to ciekawy sposób prezentowania zbiorów. Może MWP by się też zainteresowało? Przecież w takim jednym Niemcu mogłaby się np. zmieścić cała tamtejsza kolekcja broni białej! Dużo miejsca by się zwolniło. A gdyby się go jeszcze obwiesiło MP-etami (od wczesnych modeli po Sturmera), na ramię wsadziło MG (tylko jednego - żeby wyglądało autentycznie) (bo inny model miałby już zatknięty za paskiem) i - na końcu - wsadziło na Goliata, to oszczędność miejsca byłaby kolosalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.