cobra10225 Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Napisano 15 Kwiecień 2011 Witam, jak to bywa codziennie wchodzę na pocztę a tu jakaś wiadomość, wchodzę czekam i mi się taki jakiś dziwny teks ukazał, nie wiem o co chodzi ?? Morze ktoś kiedyś spotkał się z takim mailem ??A oto mail.Hello Friend, Piszę tego maila w celu uzyskania / przewijanie za pomoc? Nazywam się pułkownik Paul Smith, dowódca 1. batalionu63-szy Armor Regiment tutaj w Ba'qubah w Iraku. Moi koledzy i ja potrzeba wierny, godny zaufania partner, ktoś , który jest przeznaczony i zobowiązała się do należności z ufnością do otrzymywania niektórych funduszy w naszym imieniu. Jest to ceny ropy i prawnego, którego przywłaszczone przez niektóre z Iraku Saddam Urzędnik podczas Husajna reżim. Mamy około 20 milionów dolarów (dwadzieścia milionów United State Dollars) gotowe do przeniesienia do Ciebie na cele inwestycyjne z Iraku. Pieniądze, o których mowa nie był trzymany z firmy ochroniarskiej i została zadeklarowane jako rzeczy osobiste. Proszę nie ujawniać wiele innych, aby chronić swoje obowiązki z amerykańskiej armii, muszę utrzymać niski profil w każdej chwili. Więcej Szczegóły dotyczące tej transakcji zostaną udostępnione tak szybko, jak zainteresowanie jest widoczne. Twój natychmiastową reakcję będą bardzo mile widziane. Mój bezpośredni ID e-mail: paulsmith101@usa.com Pozdrawiam, Ppłk Paul Smith
Czlowieksniegu Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 Błagam...Ja, na wszelki wypadek, spać idę. Czego i Wam, bracia i siostry życzę.
tyfus Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 kolejny łańcuszek na jeleni - olać, wywalić do kosza, zapomnieć.swego czasu takie syfy przychodziły do mnie z różnych krajów, często z Afryki - biedny mieszkaniec Kenii zbiera na coś tam coś tam.bzdet i naciągactwo.
Hebda Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=651456#1174346
cobra10225 Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Napisano 15 Kwiecień 2011 Właśnie do mnie kilka razy takie jakieś badziewia anglosaskie albo amerykańckie przyszły i nie wiem o co chodzi z tym. Dosłowie What the fuck ??
marv Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)olej te maile.
Trooper85 Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze"co gorsza o twoje pieniądzekolejna mutacja igeryjskiego przekrętu"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.