cobra10225 Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Witam, jak to bywa codziennie wchodzę na pocztę a tu jakaś wiadomość, wchodzę czekam i mi się taki jakiś dziwny teks ukazał, nie wiem o co chodzi ?? Morze ktoś kiedyś spotkał się z takim mailem ??A oto mail.Hello Friend, Piszę tego maila w celu uzyskania / przewijanie za pomoc? Nazywam się pułkownik Paul Smith, dowódca 1. batalionu63-szy Armor Regiment tutaj w Ba'qubah w Iraku. Moi koledzy i ja potrzeba wierny, godny zaufania partner, ktoś , który jest przeznaczony i zobowiązała się do należności z ufnością do otrzymywania niektórych funduszy w naszym imieniu. Jest to ceny ropy i prawnego, którego przywłaszczone przez niektóre z Iraku Saddam Urzędnik podczas Husajna reżim. Mamy około 20 milionów dolarów (dwadzieścia milionów United State Dollars) gotowe do przeniesienia do Ciebie na cele inwestycyjne z Iraku. Pieniądze, o których mowa nie był trzymany z firmy ochroniarskiej i została zadeklarowane jako rzeczy osobiste. Proszę nie ujawniać wiele innych, aby chronić swoje obowiązki z amerykańskiej armii, muszę utrzymać niski profil w każdej chwili. Więcej Szczegóły dotyczące tej transakcji zostaną udostępnione tak szybko, jak zainteresowanie jest widoczne. Twój natychmiastową reakcję będą bardzo mile widziane. Mój bezpośredni ID e-mail: paulsmith101@usa.com Pozdrawiam, Ppłk Paul Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Błagam...Ja, na wszelki wypadek, spać idę. Czego i Wam, bracia i siostry życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 kolejny łańcuszek na jeleni - olać, wywalić do kosza, zapomnieć.swego czasu takie syfy przychodziły do mnie z różnych krajów, często z Afryki - biedny mieszkaniec Kenii zbiera na coś tam coś tam.bzdet i naciągactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=651456#1174346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra10225 Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Właśnie do mnie kilka razy takie jakieś badziewia anglosaskie albo amerykańckie przyszły i nie wiem o co chodzi z tym. Dosłowie What the fuck ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)olej te maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze"co gorsza o twoje pieniądzekolejna mutacja igeryjskiego przekrętu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.