Rebeliant Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Co Wy na takie znalezisko ?Link do artykułuhttp://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110411/POWIAT17/137086045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 pewnie się ktoś przestraszył bo usłyszał ile za to grozi i wyrzucił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Jeśli ten ktoś był już kiedyś daktyloskopowany,nie będą mieli większego problemu z dojechaniem go. Ciekawe gdzie wyrzucił broń? Oby nie porzucił na placu zabaw.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 7,62mm może WP się pozbywa starej amunicji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Mi to wygląda na 5,45 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam !A mnie się wydaje że wszystko odbyło się znacznie bardziej prozaicznie ...Ona - wywal to w jasną cholerę bo już nie mogę się o to gówno potykać !!"On - daj spokój - to są moje zabawki i będą leżały tutaj, ja się do twoich garków i skorup nie wtrącam !"Ona - żresz z nich, a to gówno tylko zawala a poza tym jest niebezpieczne, jak jutro wrócę z roboty ma tego nie być !!"On - spróbuj tylko wywalić, a zaprawdę powiadam ci spadnie na ciebie gniew boży !"Ona - już się boję - zobacz, zaraz mi rzepki z kolan wypadną, tak mi się nogi trzęsą !!"No i wrócił chłopina z roboty i .... potem ktoś zrobił zdjęcie osiedlowego śmietnika ...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgadzam sie z kocurem, mężczyzna by tak prymitywnie nie postąpił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Hmm,a może to było zapakowane w jakąś torbę i jakiś nurek śmietnikowy wysypał... A skąd aż tyle tego? Ktoś zrobił zapasy jak Armia Czerwona gościła się w Polszy.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Ktoś znalazł, wystraszył się i wygruził.A że nie ma zaufania do naszej Policji" - nie zgłaszał tylko sruuuuuuuuu- na śmietnik. A policyja teraz zamiast szukać mojego roweru ( i włamywaczy) - będzie szukać Bogu ducha winnego sprzątajacego. Przestępca nigdy by tego nie wyrzucił. W ostateczności opchnął by po minimum 1zł/szt. Nie mają co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.