traper6 Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O2qIlblXbkk&feature=topvideosI prawko się poszło je......Kilka lat temu jadąc na Mazury, byłem UCZESTNIKIEM wyprzedzania na CZWARTEGO i to nie była moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Zawsze Ci mówiłem- idzie się poboczem, a nie tropi węża środkiem szosy :-(To a propos i exilibris traumatycznych, jak rozumie, wspomnień ze stron ojczystych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dobry komentarz pod spodem, chociaż nie do końca się zgadzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Plac Konstytucji,Warszawa,dla niewtajemniczonych centrum wielkiego miasta,godzina szczytu ale poranna(czyli jakaś 7.00 rano).Osobówka,czerwone światło,przekroczona prędkość,podwójna ciągła plus zdjęty ogródek od knajpy.Podbija milicja.Odpowiedź:ja nie wiedziałem,że tu są światła...bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 raz miałem taką akcję:Jadę za kolumną wlekadeł, sprawdzam przeciwległy pas ruchu, jest wolny, mam linię przerywaną, no to redukcja i gaz. Patrzę, a obok gościu wyprzedza pełnoletnim golfem mnie i tę kolumnę, jadąc pod prąd poboczem przeciwległego pasa. Niektórym po prostu się śpieszy i zawsze będą tacy zawodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.